Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha once yükledim güzel rom ama farklı sorunları var diye kaldırdım
1714502877
HyperOs romlar çıktı küçük sorular var arkadaşlar el atsa süper olurdu
Telegram da uzun zamandır takip ettiğim hir gurup var 3 gun once bir rom yüklediler hyperos V1.0.2 2 gündür kullanıyorum gayet stabil tek sorun baska launcher yükleyince ana ekran olarak geçiş yapmıyor . Tam bilmemekle birlikte Xiaomi son güncellemelerle güvenlik sebebiyle 2.. uygulamaları...
1705847123
Reis nasilin iyimisin telegram'da 13 14 MIUI sürümlerini denedim genel anlamda çok stabil sorunlar ancak merak ettiğim bir şey var 13 ve 14 MIUI de 3 uygulama olan launcherlara tam ekran modunda hareketler kısıtlanıyor ve menüyü direkt ana ekran uygulamasına ya da kılavuz işaretlerine...
1704140142
Scorpio kardeşim kolay gelsin nasılsın iyi misin MIUI 14 Android 14 sürümünü geçen yüklemiştim ancak bazı sorunlardan dolayı kaldırmak zorunda kaldım geçen gün telegram yazarken yeni bir sürümü yüklendiğini gördüm iki gündür bu sürümü kullanıyorum şu an için her şeyi stabil gidiyor...
Dun MIUI 14 android 14 rom yükledim
ilk izlenimlerim
rom süper stabil
ancak 3 tane güçlü eksik var
1. Türkçe yok
2. google play Xiaomi nin kendi marketinden indirseniz bile çalışmıyor . Zaten yüklemede de play yok rom içinde entegre degil
3. Kamera yüklenmemiş ancak tarayıcı falan açınca kamera...
https://t.me/MiMax3ROMs/40755
1700927027
Umarım paylaşım faydalı olmuştur
1700927117
Reis linki yolladim umarim bakarsin senin düşüncelerin çok önemli bu konuda
Ben şu anda 6 /1 28gb lik mi max 3 kullanıyorum elimde daha once 4 e 64 olan yurt içi imei li buna aktardim ve orjinal oldu. Şuan MIUI 12.5 var herşey stabildi ama 14 de ne olucak bilmiyorum umarim sorun cikmaz aşağıda telegram'da yukleyenlerin resimlerini yükledim
Herkese merhaba hala mi Max 3 kullanıyorum hatta mi kax serisinin başından beri bu serideyim telegram'da MIUI 14 android 14 rom buldum. Telegram'da mi Max 3'lerin bulunduğu bir grup var Bu rumu yeni yüklemişler eylül ekim ayında Ben de yeni indiriyorum bir deneyeceğim denedikten sonra olumlu...