Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
denedim, missmatching hatası verdi çözümünü denedim bir saniye sürmeden başarılı dedi. reboot attım bu sefer clean all seçtiğim için yüklerken fastboot da gitti herhalde açılmıyor
fastboottan twrp yüklemeye çalışırken brick oldu. twrp yükleniyor ama reboot recovery komuduyla twrp açılmıyor. açılmıyor telefon da açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Turko31 Mind'a karş bir önyargım vardı, telegram grubuna falan girdim herkes hintçe konuşuyo anlamadım bir şey ama sen öyle diyince kanım ısındı. biraz Pulse ile devam daha sonra denerim. Teşekkürler
yaklaşık 3-4 aydır 12.5.1 versiyonunu kullandım, gayet stabil ve özelleştirmelerle göze hitap eden bir romdu. Şarj süresi beni çok etkilemediği için pek dikkat etmedim ama en az 8 saat kadar gidiyordu. Bugün 12.5.3 versiyonunu yükledim, özelleştirmelerle gene göze hitap ediyor. bir hafta olsun...