test440044 kullanıcısının son içeriği

1. T

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

hocam bildirim çubuğunu asagı cekin hemen o sag üstte ayarlardan girin uygulamalardan sistem baslatıcısını sıfırla verilerini düzeliyor
  2. T

Rehber Redmi K20 / Mi 9T Özel (Custom) ROM Koleksiyonu

hocam cihazın sarj istatigi olarak göründüğü gibi internet full acık telefon trafiği mevcut whatsapp felan durum bu sekildedir
  3. T

Hocam ben suan kullanıyorum mesela masikx miroom da kullandım iclerinde en iyisi revos oldu benim icin bence akıcı hızlı ve problem görmedim simdiye kadar
  4. T

merhabalar hocam revOS öneririm hocam link: Rom - Mi 9T / K20 Revolution-OS Android 10 V11 20.01.31.
  5. T

Diğer Mi9t kılıf önerisi

bu kılıfı kullanıyorum tam oturuyor ve standlı biraz kalın ama güzel kılıf
  6. T

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

twrp ekranında magisk i flashlıyacaktım depolama alındaki seyleri görmüyor twrp den mi sorun yoksa romdan mı onceki sürümünde böyle birsey yoktu
  7. T

Yardım xiaomi mi9t custom rom vowifi acamama

Hocam peki bu Qualcoom ile yapılanı nasıl yapacağız yapmaya çalıştım hata verdi olmadı bi yapılış videosu var mı
  8. T

denedim hocam resime bakın
  9. T

merhabalar cihaza custom rom kurdum yalnız global rom kullanırken vowifi çalışırken şimdi çalışmıyor operatörüm turkcell yardım eder misiniz?
  10. T

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

merhabalar ben mi9t cihazıma kurdum vowifi yi kodla aktif hale getirmeye çalıştım volte aktif oldum sebeke düşüklüğü olmasına rağmen vowifi olmuyor nasıl cozebilirim operatör turkcell onceden global miui kullanıyordum onda kodla yapmıştım çalışmıştı
  11. T

Soru garanti sorgulama

merhabalar ben gecen hafta xiaomi mi 9t aldım telefoncudan kutunun onunde xiaomi turkiye garantilidir yazıyordu ama garantisini sorgulayabilecegimiz yer var mıdır?
  12. T

Çözüldü Mi9t fastboot modu yardım

cihazın parola guvenlik parmak izini kaldırın öyle yapmaya çalışın hocam bende de aynı hatayı veriyodu sonra düzeldi
Üst Alt