tesisatciigandlaf kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi9t ekran süresi

Merhaba. Mi9T kullanıcısıyım. Neredeyse alalı 2 yıl oldu ve aktif kullanıyorum. 3-4 saat arası oyun oynadığım veya youtube'da video izlediğim zaman 6 saat civarı süre alıyorum. Şuan bu süre normal mi? Yazılımsal olarak yapabileceğim birşeyler var mı?
  2. T

Yardım Aradığım Rom'u bulamıyorum

herkese merhaba Mİ9T global rom kullanıcısıyım. Fotoğrafta görülen arkadaşı always on display'e tema olarak indirme gelmişti MIUI12 de. Ben zamanında yapmıştım ancak hangi rom olduğunu unuttum :D EU'da var mı bu?
  3. T

Yardım 3 parmak ile ekran görüntüsü alamıyorum

Merhaba. En başından başlamak gerekirse Mİ9T kullanıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi YouTube vanced kullanmak için MIUI optimizasyonunu kapattım ancak android 11 güncellemesi ile 3 parmakla SS alma işi bozuldu. Düzeltmek için MIUI optimizasyonunu açmak istedim ancak MIUI optimizasyonu...
  4. T

Yardım Galerideki çöp klasörü temizlenmiyor.

Selam arkadaşlar. Bu klasörü temizlemek istediğim zaman galeri durduruldu diyip atıyor. Ben bunu nasıl temizlerim?
  5. T

Çözüldü Mi 9T şarj sorunu

Merhaba. Mi 9T cihaza sahibim. 11.0.4 global romdaydım. Güncelleme den sonra şarj sürem inanılmaz azaldı. Sadece video izliyorum ama 5 saat alıyorum. 11.0.1 indirdim romu biraz daha düzeldi. Ama sizden rom tavsiyesi istiyorum. Şarjda beni üzmeyecek bir rom arıyorum. Crdroid ile miroom var...
  6. T

Yardım Güncelleme indirme sorunu

Merhaba. Mi9t cihazıma miui11 güncellemesi indirmeye çalışıyorum ama %16da kalıyor bazen 0da. Bazen indirilmedi diyor. Nedendir?
  7. T

Yardım Mi9t hata kodu alıyorum.

Arkadaşlar cihazım nedenini bilmediğim şekilde bazen bu hatayı veriyor. Klavye açık kapalı farketmiyor arada çıkıyor. Gözle görülür bir engel yaratmıyor ama rahatsız edici. Nasıl çözerim
Üst Alt