Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi'nin, Mi A3 modeline yönelik yayınladığı Android 11 güncellemesi, telefonların bir daha açılmamak üzere kapanmasına neden oluyor.
Xiaomi Mi A3 sahipleri için Android 10 güncelleme süreci epey sıkıntılı geçmişti. Çinli şirket, Mi A3 modeli için Android 10 güncellemesini ilk kez geçtiğimiz...
Merhaba arkadaşlar mi room kullanıyordum aynı sorunlar var diye fastboot rom attım yine sistem uygulamaları açılmıyor.Galeri, ses kaydı, sağlık, mi belge bunlar açılmıyor sürekli durduruldu hatası veriyor.
En son bu konudaki bloatware uygulamaları kaldırmıştım...
Merhaba arkadaşlar Pixel Experience rom'a geçiş yaptım. Ve VOLTE özelliğini aktif etmek için magisk modülü buldum. Bu sayede *#*#4636*#*# sadece 4G LTE only seçerek bataryadan kâr elde etmiş oldum. Sizlerle modülü paylaşıyorum magisk üzerinden yükleniyor ve reboot ediliyor.
Merhaba arkadaşlar linkteki powerbank ı almayı düşünüyorum. 10.000 mah hızlı şarj destekliyormu mi9t şarja takınca hızlı şarj ibaresi varmı. Bazıları bunda yok 20.000 mah olanda var diyor kesin kullanıp cevap veren olursa almayı düşünüyorum. Teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar Call of duty oyundan attığına dahil devamlı konu açılıyor. Bu sorun telefonunuzda root işlemi olduğu için tekrarlanıyor. Çözümü çok basit resimdeki adımları takip edin.
Cihazınızda root yok ise aşağıdaki adımları uygulayın.
Oyun Verilerini Sıfırlayın
Öncelikle telefonunuzun...
Merhaba arkadaşlar daha öncelerden kullanmış olduğum xposed modülünü buldum. Eu rom kullanıyorum malûm akıllı ağ özelliği olmadığı için şimdilik bu işimi görür diye düşünüyorum. Edxposed ile modülü aktif ettim mi9t cihazımda kullanıyorum. Mi room daki akıllı ağ ile arasında ne fark var biraz...
19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere,
Samsun’a uçuyoruz.
Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz.
Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna...
miui12 yükledim logoda kaldı telefonu pc ye bağlıyorum bütün dosyalar kahfkagbömmkgbahf gibi isimlerle görünüyor sebebi nedir acaba?
1589657112
yardımcı olabilecek varmı?
Merhaba arkadaşlar customuizer ile kilit ekranında güç tuşunu pasif bıraktım lakin kilit ekranında bildirim paneli açılıyor bunu kapatmanın bir yöntemi varmı ?