Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunum WiFi açık ve internet olmasına rağmen telefonda internet olmaması. Telefon WiFi'a bağlı ve 4-5 çekiyorken internet üzerinden hiçbir şey yapamıyorum. Çoğunlukla da "bu ağda internet erişimi yok" gibisinden uyarı veriyor. Artık kendi internetim bile bana yetmemeye başladı çok can sıkıcı...
Eski telefonumu garantiye göndermiştim baya sorunu var diye ve yeni alınan telefonlar ilk 1 ay içinde garantiye gönderilirse yenisini veriyorlarmış. Bugün bana kapalı kutu yeni bir cihaz geldi, eve gelip kullandığım bütün programların kurulumunu yaptım ve şarja taktım telefonu. Sonrasında...
Bileklik bağlıyken telefonda görev yöneticisini açıp (alttaki tuşlardan en soldakine basınca açılan pencere, umarım anlatabilmişimdir) uygulamaları X tuşuna basıp temizlediğim zaman Mi Fit uygulaması da kapanıyor ve bileklik ile bağlantı kopuyor. Nasıl ve nereden düzeltebilirim bunu? Ayarlardan...
Xiaomi Redmi Note 9 kullanıyorum. Telefonu alalı 2 hafta oldu ve aldığım zaman sorun olmamasına rağmen bu hafta oldukça fazla sorun baş göstermeye başladı. Sorunlardan bazıları şöyle;
-Parmak izi okuyucu 2-3 saniye sonra açıyor telefonu
-Uygulamaların bildirimleri açık olmasına rağmen...