Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü çoğu Türk Telekomun alt yapısını kullanıyor. Eğer bulunduğunuz bölgede bu şekildeyse sizin düşünceniz fiyat ; arıza olduğunda müşteri hizmetleri ve çözüm olanağı olması gerekir. Eğer superonline kendi alt yapısı varsa ve santrale uzak değilseniz...
Elinize, emeğinize sağlık. Çinden aldığım K20 Pro cihazımı EEA rom yükleyerek. Türkçe yaptım. Sonra güncelleme istedi 10.3.3.0 PFKEUXM Kararlı 489M yüklüyorum. Güncellemeyi istedi. Şimdi sıra neyazık ki yasal olmadan imei çakmaya geldi.. Teşekkürler.
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık kurcalamayacağım. İlk botloader işlemini sizin verdiğiniz bu konuya göre yapmıştım. Şimdi ordan devam ediyorum. Rom olarakta EEa olan avrupa sürümü yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Yardım ve ilginiz için.
Sadece sim kart olayı kafamı karıştırıyor. Botloaderı...
Tamamdır hocam teşekkürler. Artık kurcalamayacağım. İlk botloader işlemini sizin verdiğiniz bu konuya göre yapmıştım. Şimdi ordan devam ediyorum. Rom olarakta EEa olan avrupa sürümü yükleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Yardım ve ilginiz için.
Sadece sim kart olayı kafamı karıştırıyor. Botloaderı...
Teşekkürler. Hocam karışmaya başladı. Heryerde bi rom linki çıkıyor. Hindistan Raphale falan yazıyor. Tekrar sormak istedim. Bende EEA avrupayı yükleyeyimdiyorum ama telefon brick olmasındankorkuyorum. Telefon Çinden geldi, sadece ben botloader yaptım MIUI versiyonu 10.3.17\stable (PFKCNXM)...
Selamlar. Harika ve güncel bilgi veren forum. Tebrik ederim. Telefon geldi. Ben 6/128 diye biliyordum 8/128 geldi. İlk iş bugün botloaderı başlattım. Doğal olarak 7 gün verdi. Bakalım Sonrası Rom. Hangi romu yükleyim karar veremedim. Global/Avrupa? Tavsiyeleriniz... Teşekkürler.
Elinize sağlık güzel anlatım olmuş. Benim sorularım:
1: Çinden K20 Pro aldım. Yanlış bilmiyorsam Mi 9 ile K20 Pro aynı cihaz sadece bölge isimleri değişik mi?
2:İşlemleri yaptım 1 hafta bekleme süresi verdi, fakat bu işlemi yaparken kendi sim kartımı kullandım. Telefonu asıl kullanacak kişi...
Tüm adımalrı yapmama rağmen Türkçe olmadı. Acaba ben Çinden direk mağazadan aldım. Önceki sayfalarda yazılmış deneyeceğim.
1569158201
Saati bi türlü Nofity ile eşleştiremiyorum. Modlu olanla eşleşiyor, eşleşmeyi kaldırıyorum yine nofity ile eşleşmiyor.
1569158321
Sürekli bağlantıyı reddetti diyor.
Teşekkürler. Sanırım fabrika ayarlarına döndüğünde tekrar botloader olur mu?
1569156261
Araştırmalarımda xiaominin bana göre kötü yanı: aşırı model çıakrmış. Aynı Samsung gibi ülkeye/ekonomiye göre çok çeşit çıakrmış, bence yanlış. Okadar muallakta kaldım ki: Mİ9-REDMİ Note 8 Pro- K20 Pro.. Zor...
Uzun bir aradan sonra IOS tan geçiş yaptım. İlk telefonum K20 Pro 6/128 olacak. 2 gün sonra Çinden geliyor. Size sormak istediğim öncelikle Rom atmayı nasıl yapacağım. Forumda arattım bir kaç farklı konu var ve teknik terimler olduğundan anlamadım. Yardımcı olurmusunuz? Hangi Rom u nereden ve...