teomanonal kullanıcısının son içeriği

1. teomanonal

Sohbet Elveda RN8 ve Forumdaşlarım...

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım RN8 ' imden ayrılık vakti geldi. Bu vesile ile uzunca bir süredir bana her konuda yardımcı olan forumdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim. İstemeden kırdığım, üzdüğüm oldu ise hakkını helal etsin. Benden yana helal olsun... Sizlerle burada fikir teakkisinde...
  2. teomanonal

Sohbet @Strex

Strex hocamız, RN8 forumunun gülü nerelere gittin? İnsan bir helalleşir de gider yahu :) Sensiz olmuyor buralar. Bu arada konu kirliliği olmamıştır umarım...
  3. teomanonal

İpucu Otomatik parlaklığın yakınlık sensörüne etkisi (İstem dışı dokunmanın çözümü)

Selamlar arkadaşlar, Bugün bizim emektarı (Redmi Note-8) karıştırırken, tesadüfen bir şey farkettim. Şöyle ki: Eğer otomatik parlaklıkta iken arama yapıp, devamında telefonu kulağımıza götürürsek, kendi kendine dokunma olayı olmuyor. Yani kulağa değen kısımdan, bildirim paneli kendiliğinden...
  4. teomanonal

Soru Redmi note 8 i satarsanız hangi marka ve modeli alırsınız? Neden?

Arkadaşlar iyi günler, Konu başlığında da belirttiğim gibi eğer, yetti be kardeşim RN8 i satacağım derseniz hangi marka ve modeli tercih edersiniz? Ve bu tercihe sebep olarak neleri sayabilirsiniz?
  5. teomanonal

Sohbet Güller ve göller diyarından selamlar...

Isparta'dan herkese selam olsun. Biraz geç oldu ama :$
  6. teomanonal

Soru Sizce Redmi Note 8 in en iyi özelliği ne?

Arkadaşlar selamlar... Malum bizim makine değişik platformlarda ve burda zaman zaman yerin dibine sokuluyor. Yok mu bu arkadaşın iyi bir özelliği ya angel~~ Sizce en iyi özelliği ne RN8'in? 1587149866 İlk yorum benden : Tasarımı çok güzel bence...
  7. teomanonal

Yardım Rootlu cihazda sistem uygulamalarını kaldırma sorunu...(mount:/system not in /proc/mounts )

Forum müdavimi arkadaşlar şöyle bi sıkıntım var: Magisk 20.3 ile redmi note 8 cihaza root atıldıktan sonra link2sd isimli programa root yetkisi verdiğim halde sistem uygulamalarından istemediklerim kaldırırken şöyle bi uyarı alıyorum ve silme işlemini yapamıyarım: abd komutları ile kaldıma...
  8. teomanonal

Tema Ana ekran görüntüleri...

Selamlar arkadaşlar. Ekran görüntülerini paylaşabilirmiyiz? Bakalım kim hangi tercihi kullanıyor... İşte benimki:
  9. teomanonal

Anket Hangi romu kullanıyorsunuz?

Şu an EU 11.0.5.0 stabildeyim. Kürkçü dükkanına geri döndüm :)
Üst Alt