Tentex kullanıcısının son içeriği

1. Tentex

Yardım Redmi Note 8 Pro ROM atmaya çalışırken recovery dondu

Hocam bunların aynısı sayılmaz ama aynı yere çıkan şeyini denedim ve cihaz aygıt yöneticisinde "Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed") yazıp cihazı algılayamıyor ilk başta tam olmuştu Downloada basmıştım Flash Toolda fakat Bir hata gelmişti ssde almadım ondan sonra üstteki oldu.
  2. Tentex

Abi SP Flash Tool felan diyorlar?
  3. Tentex

Nasıl olucak link verirmisin? 1753109577 H.kadioglu
  4. Tentex

İyi günler forum şuan benim için çok önemli bir andayız. Ben dotOS kuracaktım sonra restart atınca recovery giriş ekranında donuyordu sonra fastboot ile partition temizlerken dtbo sildim. ve cihaz hiçbir şekilde açılmıyor sakin olamıyorum elim ayağım titriyor çok gergin bi andayım çok acil...
  5. Tentex

Yardım crDroid 10 Android 14 kurduğumdan beri telefon fazla ısınıyor

iyi günler ROMu kurduğumdan beri fazla ısınıyor İşlemci 59 Dereceye çıkıyo batarya 45 derecelerde Whatsappda telefon konuşuyor instagrama falan giriyodum. Şarja koydum şimdi ne yapmalıyım
  6. Tentex

Yardım TWRP Backup sistemi nasıl çalışır? Başka alternatifi varmı?

İyi günler forum. Soru başlıktaki gibi. Bunu öğrenmemin amacı sahip olduğum telefonum Redmi Note 8 Pro'ya crDroid ROM yüleyeceğim. Sebepleri ise Telefon fazla şarj yiyor ve ısınıyordu, belki sorunların çözümü olur diye düşünüp UBRP (Unified Begonia Recovery Project) yükledim recovery olarak...
  7. Tentex

Araçlar ADB & Fastboot GUI — Basit ve Kullanıcı Dostu ADB Kullanım Arayüzü

İyi günler Forum. Android cihazlarla uğraşanlar için hazırladığım, ADB ve Fastboot işlemlerini tek tıkla yapabileceğiniz bu GUI yazılımını paylaşıyorum. Komut satırı derdi yok, her şey görsel ve hızlı! 🧩 Özellikler 🔹 ADB Modu (Cihaz açıkken) Shell: Cihaza terminal komutu gönderme Reboot...
  8. Tentex

Yardım Redmi Note 8 Pro'yu Fastboot'a alıp USB ile bilgisayara bağlayınca sürekli gelip gidiyor

Tamam hocam Masaüstünde bi kaç klasör atmıştım driver onlardan biri taradı driver olarak aldı Mi Flash tool ile bakıcam.
  9. Tentex

Yardım Redmi Note 8 Pro'yu Fastboot'a alıp USB ile bilgisayara bağlayınca sürekli gelip gidiyor

Eve gidince eklerim 15 seconds adb installer ile kurmuştum ama tık yok.
  10. Tentex

İyi günler forum. Bir arkadaşın hediyesiyle Telefonu değiştirdim. Redmi Note 8 Pro verdi kendisi sağ olsun neyse Magisk root atacaktım fakat bilgisayara bağlayınca bir geliyor bir gidiyor Windows tarafında sürekli giriş çıkış sesi geliyor ve Recovery modu yok telefonda Recovery tuşuna basıyorum...
Üst Alt