Tensa kullanıcısının son içeriği

1. Tensa

MIUI 12.5 Poco F2 Pro/K30 Pro (Lmi) - Çin Kararlı Rom V12.5.5.0.RJKCNXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak MIUI 12.5.3.0 global ile 12.5.5.0 çin sürümünde yada komple çin in ne farklılıkları var ona göre recovery yapıp çin sürümüne geçeyim diyorum + olarak da çin sürümünde Türkçe dil desteği varmı. Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.
  2. Tensa

Haber Miui V12.2.6.0 ota indirilebilir oldu

Ben 1 hafta önce yükledim onu MIUI OTa güncelleme kısmından şuan bu güncelleme beta da
  3. Tensa

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

X.eu mu yoksa normal eu mu Yani güzel olabilir ama benim bildiğim bu roomlarda güncelleme ota ile gelmiyor yanlış biliyorsam beni aydınlatın lütfen ...
  4. Tensa

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet güzel Bir cihaz yanlız güncellemeleri çok geç geliyor Eski cihazım olan poco F1 deki bazı şeyler Yok bu cihazda mesela uygulama kasası onun yerine Google discover var gereksiz bir şey bazı sorunları var tabi yok değil ( game turbo düzgün çalışmıyor game...
  5. Tensa

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bu güncellemeyi recovery bağlantısını kullanarak OTA üzerinden güncelledim ancak güncelleme aşırı derecede sorunlu pil optimizasyonu gerçekten ilk aldığımda gelen güncelleme gibi çok stabilize ancak çok fazla launcher sorunu var telefonu...
  6. Tensa

Yardım Poco F2 pro ekran altı sorunu

Teşekkür ederim Bilgi için
  7. Tensa

Yardım Poco F2 pro ekran altı sorunu

Merhaba arkadaşlar poco f2 pro da ekran altında gözüken bir kare nesne gibi bir şey var ne olduğunu çözemedim ekrana güneş vurunca gözüküyor tam parmak izi okuyucunun olduğu kısımda bunun için servise göndermeye gerek var mıdır ? Birde konu ile alakalı değil ancak uzun zamandır telefona...
  8. Tensa

Rom Pocophone F1 Global Kararlı v11.0.8.0 QEJMIXM İndirme Bağlantısı

5 dakika önce bana ulaştı ota ile güncelleme şimdi indirip yükselticeğim MIUI 12 için geliştirmeler galiba
  9. Tensa

Rom [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı v11.0.6.0 QEJMIXM İndirme Bağlantısı

Bazi hatlar bazi yerlerde cekmiyor bu sorunu baska bir hatta gec
  10. Tensa

Güncelleme [Android 10] Pocophone F1 Global Kararlı Android 10 V11.0.4.0 QEJMIXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar ben güncellemeyi 5 gün önce yükledim gayet stabil temiz çalışıyor yenilenmiş oyun modu çok harika olmuş pil durumunu baya düzelmiş sanki eski MIUI 10 10.3.8 sürümüne geri dönmüş gibiyim pil nerdeyse 2.5 gün idare ediyor ısınma sorunu olan arkadaşlar benim telde zaten yoktu ve...
  11. Tensa

Yardım Navigasyon tus bildirimi

Eger tam ekran moduna gecersen kapanir sinirsiz ama degir turlu kapanmiyor.. kapandi saniyorsun tekrar cikiyor en kotu sistemi rootlayip bildirimi devre disi birakirsin o da baya ugrastirir
  12. Tensa

MIUI 11 Pocophone F1 Global Stabil Miui11 11.0.5.0 indirme bağlantısı

Evet arkadaslar manuel olarak xmt tool ile kurdum ancak wipe data olayinda hata verdi ama miui 11 olarak acildi sistem wipe olaylarini yapmaya gerek varmi acaba?
  13. Tensa

Yokta multi touch sorunu deli ediyor telefonu kiracam ondan korkuyorum
  14. Tensa

Hocam twrp araciligi ile yuklesek calisirmi bu dosya ota dan yapinca beta tester istiyor bazi lari recovery yoluyla yuklemis hersey silinecek ama buna katlanacam..
  15. Tensa

Soru Miui 11 hakkında fikri olan varmi?

Evet arkadaslar guncelleme cikti poco f1 ciler dolusun http://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.5.0.PEJMIXM_a1e9fd71d3_9.0.zip
Üst Alt