Tensa kullanıcısının son içeriği

1. Tensa

Yardım Poco F2 pro ekran altı sorunu

Merhaba arkadaşlar poco f2 pro da ekran altında gözüken bir kare nesne gibi bir şey var ne olduğunu çözemedim ekrana güneş vurunca gözüküyor tam parmak izi okuyucunun olduğu kısımda bunun için servise göndermeye gerek var mıdır ? Birde konu ile alakalı değil ancak uzun zamandır telefona...
  2. Tensa

Yardım Navigasyon tus bildirimi

Eger tam ekran moduna gecersen kapanir sinirsiz ama degir turlu kapanmiyor.. kapandi saniyorsun tekrar cikiyor en kotu sistemi rootlayip bildirimi devre disi birakirsin o da baya ugrastirir
  3. Tensa

MIUI 11 Pocophone F1 Global Stabil Miui11 11.0.5.0 indirme bağlantısı

Evet arkadaslar manuel olarak xmt tool ile kurdum ancak wipe data olayinda hata verdi ama miui 11 olarak acildi sistem wipe olaylarini yapmaya gerek varmi acaba?
  4. Tensa

Yokta multi touch sorunu deli ediyor telefonu kiracam ondan korkuyorum
  5. Tensa

Hocam twrp araciligi ile yuklesek calisirmi bu dosya ota dan yapinca beta tester istiyor bazi lari recovery yoluyla yuklemis hersey silinecek ama buna katlanacam..
  6. Tensa

Soru Miui 11 hakkında fikri olan varmi?

Evet arkadaslar guncelleme cikti poco f1 ciler dolusun http://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.5.0.PEJMIXM_a1e9fd71d3_9.0.zip
  7. Tensa

Haber Miui 11 POCO F1

Global poco f1 guncellemeyi en son alacak cihaz yani 1 siradaki cihazlar aldiktan sonraki son sirada biz variz tahminime gore 31 ekimde guncelleme gelicek daha da erken gelebilir.
  8. Tensa

Yardım Mi room 9.9.26

Hocam dun miroom indirdim 9.9.27 pocoicin cikmis ama android 9 da kaliyormus miui 11 gorunumu falan eklemisler nasil bir rom dur biliyormusunuz acaba global miui gibi sorun varmidir yuklemeyi dusunuyorum da 1570526337 Hocam standart miui rom var 10.3.8.0
  9. Tensa

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Bende kulanmak istiyorum ancak android 10 olmuyormus
  10. Tensa

Yardım Mi room 9.9.26

çok teşekkürler Hocam ilk defa Boot kilidini tekte açtım root ladım android 10 oluyormu? 9.9.27 sürümünü indirdim sitesinden ancak biraz düşünce içerisindeyim resmi olan versiyon cıkınca geri dönebiliyormuyuz birde bunları yaparken telefon boot olurken gibi herşey siliniyormu?
  11. Tensa

Yardım Mi room 9.9.26

merhaba miroom da Türkçe varmı acaba
  12. Tensa

Hocam web sitesinin linkini atarmısınız bende kurmak istiyorum
  13. Tensa

pocophone f1 e kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.. 1570478737 resmi olan sürümü?
  14. Tensa

Rom Pocophone F1 Global Kararlı MIUI 10.3.8.0 PEJMIXM indirme bağlantıları

Recovery zip olarak indirip ota ile kurulum yapabilirsin..
  15. Tensa

Rom Pocophone F1 Global Kararlı MIUI 10.3.8.0 PEJMIXM indirme bağlantıları

Herkese kolay gelsin Arkadaşlar ben bu sürümü recovery zip olarak indirip kurdum herhangi bi sikintisi yok 3 4 saat boyunca asphalt 9 ve pubg mobile oynadim anca isindi telefonun sarj'da full %100 i'ken girdim suan sarjim %73 Bu güncelleme bazi sorunlari gidermiş olabilir benim telefonumda...
Üst Alt