Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak MIUI 12.5.3.0 global ile 12.5.5.0 çin sürümünde yada komple çin in ne farklılıkları var ona göre recovery yapıp çin sürümüne geçeyim diyorum + olarak da çin sürümünde Türkçe dil desteği varmı. Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.
X.eu mu yoksa normal eu mu
Yani güzel olabilir ama benim bildiğim bu roomlarda güncelleme ota ile gelmiyor yanlış biliyorsam beni aydınlatın lütfen ...
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet güzel Bir cihaz yanlız güncellemeleri çok geç geliyor Eski cihazım olan poco F1 deki bazı şeyler Yok bu cihazda mesela uygulama kasası onun yerine Google discover var gereksiz bir şey bazı sorunları var tabi yok değil ( game turbo düzgün çalışmıyor game...
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bu güncellemeyi recovery bağlantısını kullanarak OTA üzerinden güncelledim ancak güncelleme aşırı derecede sorunlu pil optimizasyonu gerçekten ilk aldığımda gelen güncelleme gibi çok stabilize ancak çok fazla launcher sorunu var telefonu...
Merhaba arkadaşlar poco f2 pro da ekran altında gözüken bir kare nesne gibi bir şey var ne olduğunu çözemedim ekrana güneş vurunca gözüküyor tam parmak izi okuyucunun olduğu kısımda bunun için servise göndermeye gerek var mıdır ? Birde konu ile alakalı değil ancak uzun zamandır telefona...
Merhaba arkadaşlar ben güncellemeyi 5 gün önce yükledim gayet stabil temiz çalışıyor yenilenmiş oyun modu çok harika olmuş pil durumunu baya düzelmiş sanki eski MIUI 10 10.3.8 sürümüne geri dönmüş gibiyim pil nerdeyse 2.5 gün idare ediyor ısınma sorunu olan arkadaşlar benim telde zaten yoktu ve...
Eger tam ekran moduna gecersen kapanir sinirsiz ama degir turlu kapanmiyor.. kapandi saniyorsun tekrar cikiyor en kotu sistemi rootlayip bildirimi devre disi birakirsin o da baya ugrastirir
Evet arkadaslar manuel olarak xmt tool ile kurdum ancak wipe data olayinda hata verdi ama miui 11 olarak acildi sistem wipe olaylarini yapmaya gerek varmi acaba?
Hocam twrp araciligi ile yuklesek calisirmi bu dosya ota dan yapinca beta tester istiyor bazi lari recovery yoluyla yuklemis hersey silinecek ama buna katlanacam..
Evet arkadaslar guncelleme cikti poco f1 ciler dolusun http://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.5.0.PEJMIXM_a1e9fd71d3_9.0.zip