TennGbRaam kullanıcısının son içeriği

1. TennGbRaam

Yardım Neden Uzun Süredir Güncelleme Almıyorum

ya gerii bildirim attım ama çoğu benimle aynı telefonda 12.5 var iken bende 2 aydır 12.0.4 var siniri bozucu olmaya başladı.
  2. TennGbRaam

Yardım Neden Uzun Süredir Güncelleme Almıyorum

Telefonum uzun süredir güncelleme almıyor. çoğu telefonda 12.5.1 güncellemesi varken bende en son sürüm 12.0.4.Telefonuma neden güncelleme gelmiyor?
  3. TennGbRaam

Yardım Telefondaki verileri kaydedip sıfırlama

Anladım hocam notlarım,galerim,kişilerimi yedeklesem yeter büyük ihtimalle.
  4. TennGbRaam

Yardım Telefondaki verileri kaydedip sıfırlama

Redmi Note 9 pro telefonum var.Bu telefondaki verileri pcye aktarıp sıfırlamak istiyorum.Sonra tekrar telefona aktarmak istiyorum.Yardımcı olabilcek varmı?
  5. TennGbRaam

Soru Miui12 resmi note 9 pro

Miui 12 ye ağustosta gelcek diyorlardı eylül oldu nerdeyse Eylül de bitiyor fakat hala güncelleme almadım. Niye bilen varmı yada bu konuda bana yardımcı olucak ?
  6. TennGbRaam

Yardım Aldığımdan beri telefonuma güncelleme gelmedi ??

içimden bir sorun var gibi geliyordu.Su döktün hocam içime.Teşekkür ettim.
  7. TennGbRaam

11.6 gelmedi aldığından beri doğru dürüst güncelleme gelmedi bile.Tahmini MIUI 12 ne zaman gelir hocam biliyormusun ?
  8. TennGbRaam

hiçbir güncelleme yok son güncelleme fotoğraftaki gibi.Bu son sürüm müdür yoksa bana mı güncelleme gelmedi ?
  9. TennGbRaam

Redmi note 9 pro Telefonumu alalı 2-3 hafta oluyor nerdeyse.Aldığımdan beri bakıyorum Telefona güncelleme gelmedi.Sürümüm hala 11.0.5.0. Bazı arkadaşlar 12 ye geçmiş etmiş fakat bana neden hala güncelleme gelmedi ??
Üst Alt