temurtaha kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Telefonumda 3G ve 4G çalışmıyor

Konuya uzun zamandır girmiyordum, bir arkadaş özelden yazdığı soruya istinaden cevabım. Umarım sizlere de yardımcı olur.
  2. T

Bugun cihazımda 3g ve 4g açıldı. Ama yalnız sahilde çalışıyor. Evin oralara gidince yine internet gidiyor. Konumu açınca evin oradayken de tekrar geliyor.
  3. T

Network Signal Guru App'i denedim. 3G ve 4G tüm BAND'lar kapalı idi. Hepsini açtım, ama sorunu yine değişmedi. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Ayrıca Zenex size nasıl ulaşabilirim? Yeriniz nerede?
  4. T

Teşekkür ederim. Bunu deniyorum. Tekrar İMEİ attım. Sorun yine çözülmedi. Yeniden QCN yazdım. build.prop yeniden yazdım. Telefoncuya verdim, yine olmadı.
  5. T

İMEİ'yi tekrar değiştirdim. Sorun yine aynı, bakalım dün telefoncuya verdim. QCN dosyasıyla oynamışsın dedi. Bakalım inşallah yapabilir. Yaklaşık 7-8 aydır böyle kullanıyorum.
  6. T

İstanbul'da oturuyorum. 3G ve 4G var. Telefon sonradan böyle oldu. Yaklaşık 3 aydır böyle kullanıyorum.
  7. T

Selamun Aleykum, ilk öncelikle sorunumu açıklayayım. Telefonumda 3g veya 4g'ye alınca hat çalışmıyor. Ancak 2g'de hem hat çalışıyor, hemde internete girebiliyorum. İnternet çok yavaş oluyor. QCN yeniledim. Yeniden Rom attım. Çözümlerinizi bekliyorum. İşten anlayan varsa ücretini ödeyebilirim...
Üst Alt