telsizsaz2030 kullanıcısının son içeriği

1. T

Mod Mi5 Parmak İzi Okuyucuya Basmadan Parmak Okumayı Aktif Etme

Lineage os performans konusunda hiç sıkıntı çıkarmıyor benim cihazda. Pil ve hız konusunda orijinal romdan daha iyi.Teste tabi tutabilirsiniz. Tuş ayarları açık olmayabilir romu kurduktan sonra tuşlara verilecek görevleri ayarlardan kendin belirleyebilir sin. Parmak izi okumasında kesinlikle bir...
  2. T

Mod Mi5 Parmak İzi Okuyucuya Basmadan Parmak Okumayı Aktif Etme

Lineage Os 14.1 kullanabilirsiniz. https://download.lineageos.org/gemini 1)Parmak izi home tuşuna basmadan çalışıyor. 2)Home tuşu ve bildirim ekranına çift tıklama ile ekran kapanıyor. 3)Ekrana çift tıklama ile ekran açılıyor. Kamera uygulamasının çekimi iyi değil. Google kamerayı kurup...
  3. T

Yardım Xiaomi Redmi Note 3 açılmıyor.

Bootloader kilidini kaldırmışsanız cıhaz edl moda alabilirsiniz. Cıhazı bilgisayara bağlayıp tuş kombinasyonlarını deneyin. Deepflash aparatı alarak cihazı edl moduna almak sizin için daha basit olabilir. Öncelikle cıhaz şar da bırakıp sonuçları görüp ondan sonra diğer işlemleri yapabilirsiniz
  4. T

Yani cihazı görüyor ama sürücü olmadığı için tanımıyor. Cıhazınız tam olarak şarjını bitirebilirseniz tekrardan açmayı deneyebilirsiniz.Eğer cihazınız snapdragon işlemcili ise Tuş kombinasyonunu deneyerek güç+ses artırma+ses kısma basarak edl moda almaya çalışabilirsin.Bunlardan sonuç alamazsan...
  5. T

Pc taktığınızda herhangi bir tepki alıyor musunuz?
  6. T

Güç+ ses kısma tuşuna bas fastboot moduna giriyor mu deneyebilirsin. Olaki şarjı bitmişse biraz şarjz da tutup o şekil deneyebilirsin
  7. T

Soru Mi5 rom yükleyince twrp silinirmi ?

Twrp sürümü cihazınıza uygun mu? Sorununuz twrp uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir.
  8. T

Mi5 gunceleme

MIUI golabal rom yüklemelisin. Üzerinde fake rom vardır. Cihaz garanti dışı kalmaz. Cihazın üzerinde olması gereken rom xiaomi global romdur.
  9. T

Redmi Pro önerir misiniz?

10. T

Yardım Mi5 standart mi5 prime dan daha mı iyi?

CPU Çekirdeği Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 Mi5 prime: 4 Çekirdek Mi5 standart:4 Çekirdek CPU Frekansı Mi5 prime:2.15 GHz Mi5 standar:1.8 GHz Batarya Kapasitesi 3000 mAh 3000 mAh
  11. T

Yardım Mi5 standart mi5 prime dan daha mı iyi?

Standart versiyon da işlemci frekansında kısıtlamaya gidilmiştir.Buda performansın düşük olmasına neden olmakla beraber pil süresine olumlu katkı yapmıştır
  12. T

Redmi Pro türkçe rom sorunu

1)Bootloader kilidini kaldır. 2)64 bit Pc ye Adb indirip kur. 3)telefon hakkında/mıuı 3 yada 4 defa tıklayıp geliştirici seçeneğini etkinleştir. 4)Geliştiriçi seçeneklerinden oem kilidi ve usb hata ayıklamayı etkinleştir. 5)twrp img dosyanı indir ve ismini (twrp.img) olarak değiştirip c/adb...
  13. T

Soru Redmi Note 4 Mtk rom

Kullanıp denemelisin.Genelde farklı özellikler eklenmiş mıuı mi tabanlı romlardır
  14. T

Redmi Pro türkçe rom sorunu

Bu linkte xiaomi eu twrp sürümünü ve nasıl kurulacağını bulabilirsiniz https://xiaomi.eu/community/threads/7-2-23-24.38808/
Üst Alt