Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende de xiaomi 12.5.2 eu stabil rom var galiba sizin bahsettiğinizle aynı bende çok boş şarj gidiyor gerçi batarya kötü olabilir onuda bu hafta deji batarya alıp deneyeceğimde, ondan önce benim otomatik başlat kısmında çok fazla uygulama çalışıyor hiç kullanmadığım sizde durumlar nasıl?
Sd maid proyy alabilirim play storedan grenifty packinde paralı hali var ama eski sürüm diyor alternatif var mı? Bu ikisi yeterli olur mu bu uygulamalar için
1697151446
Telefonu şuan şarj ettim yarın sabahtan başlayarak aktif kullanacağım dediğiniz gibi 10 15te pil kısmına bakarım sste atarım...
Arkadaşlar aşağıya ssleri atacağım burada gördüğünüz çoğu şey açık olmasını geçtim daha 1 kere kullanmadığım şeyler falan var. Bunları nasıl kapatabilirim 3 yıl falan oldu telefonu alalı şarj artık çok dayanmıyor malum.
2.resimde olduğu gibi hücre bekleme arka planda şarjınızı yiyorsa sorunu 4.5Gden 3Gye alarak hallettim. Sorunun büyük kısmı da çözüldü sanırım artık 20 saat bekleme 6-7 saat ekran süresi alabiliyorum.
15 aydır bende cihaz 2.el değil. Sizin dediğiniz gibi bataryada bir sıkıntı olabilir mi diye bakıcam bugün adb ile sağlığınada asıl şunu merak ediyorum. Batarya kötü durumda olsaydı ben kullanırken daha hızlı gitmesi gerekmez miydi? Attığım fotoğraflara bakarsanız 8 saat boyunca beklemede...
Gösterdiğiniz adımları uygulamama rağmen bir bilgi vermiyor adb yanlış yapılacak pek birşeyde yok gibi zaten. Belli bir sürüm falan mı indirmemiz gerekiyor ben son sürümde denedimde acaba yanlışmı oldu?