Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aşağıya ssleri atacağım burada gördüğünüz çoğu şey açık olmasını geçtim daha 1 kere kullanmadığım şeyler falan var. Bunları nasıl kapatabilirim 3 yıl falan oldu telefonu alalı şarj artık çok dayanmıyor malum.
Xiaomi mi 9t cihazımda pil konusunda tutarsızlık yaşıyorum. Günlük kullanımda telefonu doğru düzgün kullanmıyorum. Sadece wifi açık bırakıp yanımda dururken %30 35 şarj gidiyor. Tutarsızlık ise örneğin internette gördüğüm yazılara göre gece telefonun wifisi Bluetoothu falan kapalı %5 ile 10...
Site üzerinden diğer konularda birkaç adet sürüm denedim. Fakat çoğunda hep bir sorun çıkıyor video, ağır çekim vs. Herşeyin düzgün çalıştığı bir sürüm bilen varsa paylaşabilir mi? Eski yeni farketmez.
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben xiaomi mi 9t cihaza sahibim bir arkadaş sağolsun bana twrp yükledi fakat onu şimdi kaldırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Bunun gibi diğer konuları da okudum fakat telefon konusunda biraz cahil olduğum için hiçbişey anlamadım...