telotelo kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Mi 9t güncel rom

Hocam bende de xiaomi 12.5.2 eu stabil rom var galiba sizin bahsettiğinizle aynı bende çok boş şarj gidiyor gerçi batarya kötü olabilir onuda bu hafta deji batarya alıp deneyeceğimde, ondan önce benim otomatik başlat kısmında çok fazla uygulama çalışıyor hiç kullanmadığım sizde durumlar nasıl?
  2. T

Rehber Mi 9T için Önerdiğim Rom, Kernel ve Diğer Tüm Ayarlar

Bende 12.5.2 stabil xiaomi.eu rom var sizin önerdiğinizden farklı mı bu?
  3. T

Yardım Otomatik Başlat Kısmında Kullanmadığım Bir Sürü Uygulama Çalışıyor

Sürekli pil tasarrufu kullanıyorum bu arada normalde kullanınca lıkır lıkır akıyor. Birde batarya sağlığına nereden bakabilirim bilginiz var mı?
  4. T

Sd maid proyy alabilirim play storedan grenifty packinde paralı hali var ama eski sürüm diyor alternatif var mı? Bu ikisi yeterli olur mu bu uygulamalar için 1697151446 Telefonu şuan şarj ettim yarın sabahtan başlayarak aktif kullanacağım dediğiniz gibi 10 15te pil kısmına bakarım sste atarım...
  5. T

Arkadaşlar aşağıya ssleri atacağım burada gördüğünüz çoğu şey açık olmasını geçtim daha 1 kere kullanmadığım şeyler falan var. Bunları nasıl kapatabilirim 3 yıl falan oldu telefonu alalı şarj artık çok dayanmıyor malum.
  6. T

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bataryanın ne durumda olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?(uygulama, yöntem vs.) Cihaz rootlu değil.
  7. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

Sorunu çözdüğümü, başkalarında varsa belki onlarında çözümü budur diye yazdım ama teşekkür ederim yinede
  8. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

2.resimde olduğu gibi hücre bekleme arka planda şarjınızı yiyorsa sorunu 4.5Gden 3Gye alarak hallettim. Sorunun büyük kısmı da çözüldü sanırım artık 20 saat bekleme 6-7 saat ekran süresi alabiliyorum.
  9. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

Anladım teşekkürler.
  10. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

Sıkıntı zaten miui12den sonra başladı. imeiyle alakası yok galiba dediğiniz gibi bir pil durumunu kontrol edeyim. Teşekkürler cevap için
  11. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

15 aydır bende cihaz 2.el değil. Sizin dediğiniz gibi bataryada bir sıkıntı olabilir mi diye bakıcam bugün adb ile sağlığınada asıl şunu merak ediyorum. Batarya kötü durumda olsaydı ben kullanırken daha hızlı gitmesi gerekmez miydi? Attığım fotoğraflara bakarsanız 8 saat boyunca beklemede...
  12. T

Yardım Mi 9T Pil Sorunu

Tekrardan konuyu hortlatıyorum ama bu durum normal gelmedi bana yatarken herşeyi kapatıyorum wifi, mobil veri vs. Bu tam olarak ne ile alakalı
  13. T

Rehber Adb ile Pil Sağlığınızın seviyesini öğrenin

Gösterdiğiniz adımları uygulamama rağmen bir bilgi vermiyor adb yanlış yapılacak pek birşeyde yok gibi zaten. Belli bir sürüm falan mı indirmemiz gerekiyor ben son sürümde denedimde acaba yanlışmı oldu?
Üst Alt