telliogullarI kullanıcısının son içeriği

1. telliogullarI

Soru Uygun fiyata iphone 11

Arkadaşlar, arkadaşımın telefonu kırıldı. iphone 11 almak istiyor uygun fiyata nerden alınır. ve kacak iPhone 11 alınmalı mi. Kaçak alınırsa imei kaydı harc yatirilmadan nasil kaydedilir. Konuyu hangi baslikta açacağım bilmedeigim icin bu baslikta actim yoneticilerden özur dilerim.
  2. telliogullarI

Sohbet Mühendislik İçin bilgisayar (laptop) önerisi (Minimalist ve kaba bir tasarımı olmayan)

Arkadaşlar, mühendislik için sizden ricam bana çok kaba bir bilgisayar olmayan, bir bayanın kullanacağı ve performanslı bir bilgisayar (laptop) önerir misiniz, şimdiden teşekkürler. Bu konuya uygun başlık bulamadığım için bu konu başlığında açtım, site yöneticilerinden affolunur.
  3. telliogullarI

Yardım Volte - Vowifi etkinlestirme

Konuyu doğru mu actim bilmiyorum, yanlis actiysam k.b yin. Sorum şu custom rom kullaniyorum, Turk telekom'a 2-3 gun once gectim volte-vowifi benim cihazda aktif edilmiyor, sitesinde 6s plusta uyumlu yaziyor. Kartimi 6s plus takip aktiflestirsem ve sonra kendi telefonum note 8 pro'ya taksam...
  4. telliogullarI

Rom Note 8 pro Eu rom

Note 8 pro muiu eu rom için Türkçe dil desteği var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim, konuyu yanlış yere actiysam özür dilerim.
  5. telliogullarI

Soru Redmi note 8 Pro Ekran Süresi

Note 8 pro kullanıyorum. Ekran parlaklığım %70 de 7 saat ekran süresi alıyorum normal mi oyun falan pek oynamıyorum. Yanıtlarsanız makbule geçer, teşekkür ederim.
  6. telliogullarI

Yardım Samsung A51 servis sorunu

Arkadaşımın samsung a51 cihazına dün İmei attırdık, ve ben orada hattımı çıkarıp denediğimde arama falan yapıyordu. Sonra arkadaşım evine gittiğinde bilgisayardan güncel olan sürümü yüklemiş, şuanda arama falan yapmıyor, servis yok diyormuş arama yaparken, ama hat çekiyormuş. Ağ operatörü falan...
  7. telliogullarI

Recovery Redmi note 8 Pro CFW Rom İçin Alternatif Twrp Kurulumu

Note 8 Pro Twrp Kurulumu + Cfw (Custom Rom Kurmak İsteyenler İçin bilgisayar ile TWRP kurma) BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK OLMALIDIR. (UYARI: Bu uygulama Sistemi, kişisel verileri fotograf, kişiler vs siliyor, İMEİ SİLİNMEZ. Brick önlemi alıyor. Tavsiyem twrp yükeleyecekseniz bu yöntemle, kisisel...
  8. telliogullarI

Rom Yüz Tanıma Kilidi Olan Custom Rom Önerir Misiniz? (Note8 Pro)

Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.
  9. telliogullarI

Çözüldü Note 8 pro gcam lag sorunu ve 64mp etkinleştirme modu yükleme

Note 8 pro gcam uygulamasını yükledim, kasma falan vardı bunun için buffer fix indirdim. Ama olmadı magisk falandan yüklemem lazım ama nasıl yükleyeceğim, root nasıl yapılır. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  10. telliogullarI

Yardım Note 8 Rehberden Silinen Kişinin Tekrardan Gelmesi Sorunu

Arkadaşımın telefonundan rehberden sildiğimiz kişi tekrar geliyor, bu sorunun çözümünü biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  11. telliogullarI

Çözüldü Note 8 pro aramada takılı kalma

Telefonla birisini arayınca, karşı taraf reddettiği takdirde çağrı sonlandırılma olmuyor çağrı görüntü ekranı gidiyor ama çaldırma sesi gelmeye devam ediyor. Böyle olunca arama yapamıyorum ve çağrı alamıyorum, çağrı sonlandırılmadığı için. Tuhaf bir sorun yardımcı olursanız sevinirim.
  12. telliogullarI

Çözüldü Telefon Çağrıda Takılı Kalma

Telefonla birisini arayınca, karşı taraf reddettiği takdirde çağrı sonlandırılma olmuyor çağrı görüntü ekranı gidiyor ama ses gelmeye devam ediyor. Böyle olunca arama yapamıyorum çağrı sonlandırılmadığı için. Tuhaf bir sorun yardımcı olursanız sevinirim.
  13. telliogullarI

Çözüldü Custom Rom

Custom Rom Yüklü Note 8 pro cihazına imei atılırsa sorun olur mu?? Cevaplarsanız Sevinirim.
  14. telliogullarI

Çözüldü Xiaomi redmi note 8 pro (Locked Bootloader Brick )

Lütfen çözümü bilenler varsa yardımcı olabilir mi telefon açılıyor ve system hasbeen destroyed yazıyor, sadece fastboot moda girebiliyor.
Üst Alt