Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir burada değildim. Deneyimimi paylaşamadım. Şimdi paylaşacağım. Öncelikle Promeo yu kurdum 1 hafta kullandım ve genel itibariyle memnun kaldım. Benim kullandığım bazı özellikler rom A11 tabanlı olduğu için çalışmadı. Mesela DSB kullanmayı seviyorum. Bildirimlerin...
Dün itibariyle bende bu bahsi geçen mod romu indirdim. Bugün ya da yarın yükleyeceğim. Genel itibariyle promeo rom beğenilmiş. Grupta bir kaç arkadaş uygulama açılışlarında titreme olduğundan bahsetmişlerdi. Bu rom ile ilgili sadece olumsuz diyebileceğim bu durum ile karşılaştım. O da büyük...
Merhaba arkadaşlar. Eu 12.0.9 A10 Eu romun en stabil ve hızlı sürümüdür. 12.0.1 A11 için biraz daha süre gerekli. Eu rom kurmak isteyen arakdaşlar 12.0.9 kursun, keyfine baksın ve rom kurulumu sonrası güncelleme yapmasın.
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Eu 12.0.9 kullanmaktaydım. Gayet stabil ve hızlı bir rom idi. Miui rom çok kullandım. Global olsun Pulse olsun ya da Eu olsun. Birde ArrowOS denemek istedim. Daha öncede ArrowOS kullanmıştım. O zamanlar OSS Vendor kullanmıyordu rom. İlk başlarda kurmak istemedim...
Merhabalar arkadaşlar. Global A11 gelmiş ama grupta bayağı bir arkadaş sorunla karşılaşmış. Isınıyor diyende var bataryası az gidiyor diyende. Tabi ki rom yeni çıktı. Modüllerde sıkıntı olabilir. Biraz beklemekte fayda olabilir. Bu romu kullanan var ise deneyimlerini yazabilirse çok iyi olur.
Bugün yeni bir güncelleme geldi eu a11 e. Kasma sorunu olan ya da mesaj uygulaması hata veren arkadaş varsa bugünkü güncellemeyi indirip birde onu denesin derim.
1623327782
Eu a11 güncellemesini beğenen arkadaşta var beğenmeyen de. Mesela mesaj uygulmasında sorun oldu, durduruldu hatası...
Şu anda indiriyorum. Akşam kuracağım. Pulse 12.3 kullanmaktayım. Eu çıktığı zaman yakınlarında Pulse de çıkıyor. Çünkü Eu nun üzerine yazıyorlar Pulse yi. Beklesem mi biraz daha bilemedim. Pulse den çok memnunum çünkü.
Çok geçmiş olsun hocam. Zor bulunan bir kan grubu. Benim kan grubum uyuyor ama farklı bir ilde ikamet etmekteyim. İnşallah bulmuşsunuzdur kanı hocam, tekrardan geçmiş olsun.