Teksenle kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Mi6 en stabil rom önerisi

11.0.6.0 kullaniyosun
  2. T

Soru Mi6 en stabil rom önerisi

Selam arkadaşlar 11.0.6.0 güncelle mesinden sonra hızlı şarj olmuyor ve şarj hızlı bitiyor sorunsuz bi sürüm tavsiye edermisiniz eski konulara baktım ama çok eski son sürümlerde dahil olmak üzere bi öneri istediğim için konu açıyorum.
  3. T

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Slm arkadaşlar 9.6.5de sebeke sorunu varmı varsa cozumu nedir ayrıntılı anlatır mısınız yada konu varsa link atarmısınız
  4. T

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bir sorunu yok 9.5.16 kullanıyorum ama birşeyler eksik gibi belki de beta olduğu için psikolojik
  5. T

Slm V10.31 deki kasma problemi çözüldü mü betadan kurtulmak istiyorum
  6. T

Yardım Mi8 se ses acma,power

Cok tesekkur ederim başka pcde yaptım oldu.
  7. T

Onu denedim yine mi ekranı
  8. T

Mi8se v10.31 suan
  9. T

Fastboot moduna alıyorum enter enter devam ediyor işlem yapılıyor ama sonuc aynı fastboot ta kalıyor
  10. T

Alakası yok yuledim yine aynı mi ekranında donup kalıyor ama normal acılıyor
  11. T

Eu v10.31 yukledikten sonra ses acma ve power tusuna bastıgımda mi ekranında donuyor. Normal acılmada sorun yok kullanıyorum ama yeni rom yukleyemiyorum. Yardım
  12. T

Soru Mi8 se gucelleme yardım.

Slm arkadaşlar mi8 se cihazda ayarlardan güncelleme yapılmıyor. Sebebini ve cozumunu bilen varmı
Üst Alt