teknopat kullanıcısının son içeriği

1. teknopat

Soru Mi 13 en stabil rom

İyi günler bana en stabil EU rom lazım sorunsuz
  2. teknopat

Yardım Mİ 13 Bootloader sorunu

Mi 13 direnç kayıtlı bootloader açmak için yeni hesap açtım 30 gün bekledim ve sonuç gene aynı şu an ne yapmam gerekiyor
  3. teknopat

Yardım Redmi Note 11 Pro 5G twrp yükleme yardım

İyi akşamlar twrp nasıl yükleniyor yabancı kaynaklardan araştırdım ama bulamadım forumdada yok sanırım
  4. teknopat

Soru Mi 11 lite kamera sorunu

Mi 11 lite kamera sorununu ne rom denediysem olmadı.Bu sorunu çözen oldu mu ?
  5. teknopat

Yardım Redmi note 9 açılmıyor

iyi akşamlar sorun büyük sanırım ama kesinkle müdahele edilmedi durup dururken nasıl bu hale geldi onuda anladım Sorun şu an recovery veya fastboot moda girmiyor devamlı redmi dönüp duruyor
  6. teknopat

Soru Amazfit bip pc görmüyor

Başlıkta belirttiğim gibi amazfit bip saat pc den şarj ediyor ama başka hiç bir şey olmuyor
  7. teknopat

Yardım Mİ6 WİFİ SORUNU mui11 20.3.12

İyi günler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi wifi açılıp kapanıyor.Bir önceki sürümde sorun yok
  8. teknopat

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

3 gündür 9.11.14 otadan indirmiye çalışıyorum artık pes ettim verdipm parada çöpe giiti.Artık eu ya geçerim
  9. teknopat

Yok farkındaysan 2 telefonda k20 pro
  10. teknopat

Bu şekilde
  11. teknopat

Tamam teşekkürler yanlız bir sorun var.Bir tane cihazı nasıl 2 ayrı telefon olarak görüyor
  12. teknopat

Evet 2 cihaz gözüküyor ama model aynı tek nasıl yapcam peki
  13. teknopat

Günaydın arkadaşlar K20 pro 9.11.14 otadan inmiyor ingilizce yaptım rusça yaptım gene olmadı sorun nedir bilen var mı ?
  14. teknopat

K20 pro 9.11.14 otadan indşrniyor başka bir yerde var mı? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
  15. teknopat

Şu an ne yaptıysam otadan indirmesini sağlıyamadım dil değiştirdim gene olmadı
Üst Alt