teknolojibaronu kullanıcısının son içeriği

1. teknolojibaronu

Rom [Miui7] [N900] Samsung Galaxy Note3

Xda konusuna bak orada apk var. O apk ile bütün google uygulamalarını yükleyebilirsin.
  2. teknolojibaronu

Yardım Miui v7 Bildirim Panelindeki Müzik Player

Hayır yani demek istediğim bu müzik çaların duraklatıp çalma yeri panelin neresinde olduğunu fark ettim.
  3. teknolojibaronu

Madalya MIUI 7 Madalyası

Banada ordan 1 tane uzatırmısın :D
  4. teknolojibaronu

M7'ye veda ederken MIUI7 denemesi. :)

Bende dün kurdum harika rom ya :D tanitimıda izledim sabah baya eğlenceli anlatıyorlar.
  5. teknolojibaronu

Yardım Miui v7 Bildirim Panelindeki Müzik Player

Bende bunu arıyordum sayende fark ettim :D eheh :D
  6. teknolojibaronu

Ayarlar sesler ve titreşimdeymiş. Teşekkürler.
  7. teknolojibaronu

Ben yanlışıkla geri ve menü tuşlarının titreşimini kapattım nasıl tekrar aktif edebilirim? Teşekkürler.
  8. teknolojibaronu

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Merhaba baltalamak gibi olsun istemem ama merakımdan soruyorum, meizu bile Turkiye'ye girmişken xiaomi neden Türkiye pazarına girmiyor?
  9. teknolojibaronu

Spotify kullanıyorum ama google müzik çalar denedim sd karttaki müzikleri okumadı. Kendi müzik çalarında hepsi vardı. Onun dışında samsung klavye olmayışı eksiği dışında bir sorun görmedim. Mobil veride ısınmaması beni baya şaşırttı. Google play işini xda konusunda ki talimatlara göre hallettim.
  10. teknolojibaronu

Ben şuan kullanıyorum bu sürüm kesinlikle muazzam olmuş ama samsung klavyeyi yükleyemedim keşke oda olsaymış. Systemden yüklemeyi denedim ama olmadı başka bir yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
  11. teknolojibaronu

Uygulama Google Gapps Paketi [KitKat_03.09.2015]

Xda'da ki konuda alternatif Google İnstaller ile hallettim yardım için teşekkürler. :)
  12. teknolojibaronu

Çok hızlı geçiyor ne sorunu olduğunu okuyamadım.
  13. teknolojibaronu

Dediklerinizi aynen yaptım ama otomatik cwm'yi açıp yüklediğinde uyarı çıktı. Ne yapmamı önerirsiniz?
  14. teknolojibaronu

Haber İşte Bomba Haber: Mi 4C

Amiral gemisi için 2GB RAM eski sayılır. İşlemcinin 808 olmasi psikolojik manada baya akıllıca bir hamle olmuş. Haber için teşekkür ederim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. teknolojibaronu

Anladım benim romdada kitkat yazıyormuş. :) inşallah sorun çıkartmaz touchwizden sonra sevdiğim tek android arayüzü. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt