Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar telefonum bir kaç gündür %90 dan sonra çok geç şarj oluyor gibi geçen akşam şarja taktım sabah kalktım %90 da kalmış normalde %100 olurdu aynı sorunu yaşayan var mı acaba
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese iyi akşamlar
evofone garantili cihazımı ayın 27.de servise giriş yapıldı mesajı geldi ama kaç gündür hiç bir işlem yapılmaması ilginç öyle bekliyor hiç bir tespit yapılmadı sorunu arka kamera lens kısmından toz girmesi Xiaomi cihazda üretim hatası olduğunu kabul etti ve kullanıcılardan...
herkese iyi forumlar
elimde redmi s2 model cihazım var durup dururken kapandı ve sürekli açılış ekranında kalıyor recovery moda girmiyor sadece fastboota giriyor onu da pc ye bağlayınca çıkıyor orjinal rom var üzerinde ne gibi işlem yapmam gerekir başına gelen var mı
Arkadaşlar herkese kolay gelsin iyi forumlar dilerim redmi note 9 pro kullanıyorum aldığım günden bugüne kadar şarjımdan çok memnundum fakat hafta sonu gelen bir güncelleme ile(11.0.4 global versiyon) telefonum aşırı şarj tüketmeye başladı normalde benim bu saatlerde en maksimum şarjım yüzde...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar forumdaki arkadaşlarımdan bir bilgi almam gerekiyor İstanbul’da turan gsm den alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi Ya da forumda sıfır cihaz satan var mı önerebileceğiniz firmalar var mı güvenilir
İyi geceler dostlar redmi note 8 kullanıyordum cihazı sattım note 9 pro almaya karar verdim fakat garantili olanları 3300 civarında ama imei atilmis olanları 2300 civarında daha önce hiç kayıtsız cihaz almadım ne gibi eksileri var aklımdaki sorular
1/cihaza farklı imei atıldığı icin güncelle...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar
Kendim redmi note 8 pro kullanıyorum orjinal rom lu türkiye garantili cihaz çok memnunum bir sıkıntım yok redmi note 9 pro ile arasında fark göremedim bu cihaza yani note 9 pro ya geçmeme gerek var mı Snap dragon 720 için değer mi
herkese selam telefonu elimde tutarken bir süre sonra ekrana baktım fastboot moduna geçmiş cihaz ama bir türlü çıkamadım nasıl çıkarım uzun süre kapama tuşuna bastım çıkmadı bilgi alabilirmiyim ?
selamlar herkese iyi forumlar note pro global sürüm cihaz kullanıyorum diğer stok romlara geçiş yapabilirmiyim cihazın bootloader kilidini açmak istemiyorum dosyayı telefona alıp zip dosyası üzerinden güncelleme yapabilirmiyim geçiş yapmamdakş amaç sürümler arasındaki farkları merak ediyorum...
Arkadaşlar günaydın iyi forumlar
Redmi note 8 pro kullanıyorum cihazdan mennunum bir şikayetim yok bu cihazı alırken de aklımda mi 9t almak vardı ama note 8 pro aldım hala aklımda bu cihazı kullanmak istiyorum değişik cihazları kullanmak istiyorum sizce mi 9 t almam bu cihaza geçmem mantıklı...
herkese iyi forumlar
Note 8 pro kullanıyorum cihazı alalı iki ay oldu herhangibir sorun yaşamadım çok mennunum ne zamandan bu yana güncelleme gelecek diye bekledim gelmedi dün bir baktım teknoloji sitelerine haber düşmüş android 10 güncellemesi geldi diye bende ota yoluyla güncellemeyi...
Biliyorum forumda bu konu açılmıştır ama güncel olarak tekrar açtım sizden alacağım fikir ile bu iki cihazdan birini alacağım
Mi 9t görsel olarak hoşuma gidiyor malzeme kalitesi olarak da güzel kaliteli ama sadece kalite ile olmuyor tabiki teknik olarak önemli snapdragon işlemci ve mediatek...
Herkes iyi forumlar
Cihazımı 6x e çevirdim fakat konularda detaylı olarak yazarken ben konuyu atladım ve update klasörünü kafa karışıklığı ile silmemişim cihaz şimdi arb 4 olmuş benim bunu düşürmem mümkün mü YouTube de cihazı açıp test point yapıyorlar bu işe yarıyor mu bilgisi olan var mı...
arkadaşlar iyi forumlar
ben cihazımı 6x e çevirdim miui arayüzde sıkıntı yok fakat cihazı eski haline çevirmek istediğimde arb 4 olmaması lazımmış benim cihaz arb 4 olmuş komutla baktığımda değeri 4 klasörü silmeyi galiba unutmuşum :(
şimdi ben dönüş yapmak istesem nasıl bir yol izlemem gerekir