Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.
YÖNETİM DÜZENLEMESİ : Paylaşılan çözüm yöntemi Redmi Note 13 Pro 5G modeli için cihaza zarar...
Mi phone asistant hangi sürüm yüklüyse onu yükseltir. Globalse globale günceller. eea ise ona günceller. yani ben onu değilde bunu yükleyeyim olmuyor. Program uygun sürümü kendisi söylüyor
kardeşim ayarlar - ana ekran - sistem navigasyonu içerisinden tam ekran göstergesini gizle özelliğini aç o ok kaybolacaktır. bir zaman bende çok uğraşmıştım. meğerse çözüm çok basitmiş. ekstradan klavye falan yüklemeye gerek kalmadı
Kardeşim aynı benim cihazım ve benim sürümüm. fake rom diye geçiyor. ben en son hyperos 2.0.103 e güncelledim. sitede video da attım. yapamazsan bana dm den ulaş uzak bağlantı atar bakarım
1754046959
Ayrıca yaptığımız güncelleme şeklinde pc aracılığı ile yapılacak. hiç bir veri silinmeyecek
fake rom dedikleri romlarda reklam gelmiyor. cihazım çin romu bozulup globale çevrilmiş. Başka konum da güncellemesini de yaptım hyperos 2.0.103 global. Benim cihazım xiaomi 13 rom modeli fuxi. Şuanda kendi sitesinde de olan son sürüme güncelledi. Telefoncum bile şaşırdı. Cihazım sorunsuz ve...