teknocatlak kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Redmi 13 pro 5g HyperOS 2 Yapma

ben dediğim gibi 4 cihaz yaptım hiç birinin şebeke gitmedi. bl kilitleri kapalı. hepsi son sistem hypreos 2
  2. T

Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur. YÖNETİM DÜZENLEMESİ : Paylaşılan çözüm yöntemi Redmi Note 13 Pro 5G modeli için cihaza zarar...
  3. T

benim tarif ettiğim videoyu dene kardeşim
  4. T

Soru Bellek uzantısı

bence tamamen kapalı olması en güzeli
  5. T

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

Mi phone asistant hangi sürüm yüklüyse onu yükseltir. Globalse globale günceller. eea ise ona günceller. yani ben onu değilde bunu yükleyeyim olmuyor. Program uygun sürümü kendisi söylüyor
  6. T

Soru Bellek uzantısı

Bir yerde aşırı yoğun kullanımda NAND hafızayı bozuyor diye okumuştum
  7. T

Yardım Güncelleme yapamıyorum

mi phone asistant programı ile denemenizi öneririm
  8. T

Yardım Android 16 güncelleme sonrası klavye altında çıkan ok barı

tamam butonlar kapalı olacak. Ekran altı tam ekran göstergesi kapatılınca o ok ve o satır gidiyor
  9. T

HyperOS Server kayıtlı cihazıma hiçbir güncelleme gelmiyor

mi 13, redmi note 12 pro, ve redmi 13 cihazlarda başarılı oldu
  10. T

HyperOS Server kayıtlı cihazıma hiçbir güncelleme gelmiyor

Kardeşim mi phone asistant ile yapabilirsin bende mi 13 var fake rom ben güncelledim. sorunsuz güncelledi. video da yükledim ordan bakıp yapabilirsin
  11. T

Yardım Android 16 güncelleme sonrası klavye altında çıkan ok barı

kardeşim ayarlar - ana ekran - sistem navigasyonu içerisinden tam ekran göstergesini gizle özelliğini aç o ok kaybolacaktır. bir zaman bende çok uğraşmıştım. meğerse çözüm çok basitmiş. ekstradan klavye falan yüklemeye gerek kalmadı
  12. T

Yardım Guncelleme kayıtlarına erisim izniniz yok hatasi

Kardeşim aynı benim cihazım ve benim sürümüm. fake rom diye geçiyor. ben en son hyperos 2.0.103 e güncelledim. sitede video da attım. yapamazsan bana dm den ulaş uzak bağlantı atar bakarım 1754046959 Ayrıca yaptığımız güncelleme şeklinde pc aracılığı ile yapılacak. hiç bir veri silinmeyecek
  13. T

Çözüldü Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok

kardeşim bende de aynı cihaz var ben hyperos 2.0.103 yükledim senin sürüm kaç
  14. T

Soru Tavsiyelerinizi bekliyorum

fake rom dedikleri romlarda reklam gelmiyor. cihazım çin romu bozulup globale çevrilmiş. Başka konum da güncellemesini de yaptım hyperos 2.0.103 global. Benim cihazım xiaomi 13 rom modeli fuxi. Şuanda kendi sitesinde de olan son sürüme güncelledi. Telefoncum bile şaşırdı. Cihazım sorunsuz ve...
Üst Alt