Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Google olayını bilmiyorum ama ben watsapp kullanamıyordum açılıp kapanıyordu bi anda Google play servisleri var uygulamalardan aratırsan çıkıyor (ben öyle buldum) tüm verileri sil dedim sonra düzeldi.gecmis olsun.
loof, Arkadaştan redmi note 10S alışverişimiz oldu gerçekten işini temiz sağlam yapan,ilgili, dürüst,samimi biri.kesinlikle tavsiye ederim.hayirli işler dilerim.
aynen arkadaşlar bugün bendede aynı sorun başladı.anlaşılan çözümüde yok şuan.üstadlardan yardımcı olurlar inşallah.teşekkürler.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurban Bayramının size,ailenize,milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini niyaz ederim...
doğrudur bende powerbanka ilk taktığımda şarj oldu sonra olmadı usb bağlantı gibi ses geliyo ama şarj etmedi.şarj aletleri şarj yapıyo şuan.açıkçası sıkıntılı seninde dediğin gibi.
yani birader yapacak bişey yok xiaomidede parça sıkıntı oluyor gerçekten 2 sene güzel kullandık ama napalım artık öldürene kadar kullanacaz artık[emoji17]
bendede ses gitmeme sorunu vardı.mikrofonun üstünde koruma bandı varmış çıkardım şimdi düzeldi gibi.ama orjinal gibisi yok ya.bu sıkıntı note 3 lerde kronik gibi heralde.
evet kardeşim normale döndü benim şarj olma süresi ampere uygulamasındanda kontrol ediyorum aynı değerleri veriyor.birde dün akşam fark ettim otg de çalıştı flaşı okudu yalnız 1 dakka falan sonra okuyo.