teknisyen kullanıcısının son içeriği

1. teknisyen

Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Evet kardeşim bende farkettim ara ara wifi kopuyor ama bi çözüm bulamadım bende.
  2. teknisyen

Yardım WhatsApp ve gmail çalışmıyor, g haritalar konum bulmuyor

Kardeşim üstadlar dan yardım eden olacaktır inşallah bende o şekilde düzeldi.sildikten sonra kapatıp açmıştın demi.
  3. teknisyen

Yardım WhatsApp ve gmail çalışmıyor, g haritalar konum bulmuyor

Kardeşim Google olayını bilmiyorum ama ben watsapp kullanamıyordum açılıp kapanıyordu bi anda Google play servisleri var uygulamalardan aratırsan çıkıyor (ben öyle buldum) tüm verileri sil dedim sonra düzeldi.gecmis olsun.
  4. teknisyen

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

loof, Arkadaştan redmi note 10S alışverişimiz oldu gerçekten işini temiz sağlam yapan,ilgili, dürüst,samimi biri.kesinlikle tavsiye ederim.hayirli işler dilerim.
  5. teknisyen

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

eyvallah kardeşim sağolasın.yaptım şimdi bakalım. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. teknisyen

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

aynen arkadaşlar bugün bendede aynı sorun başladı.anlaşılan çözümüde yok şuan.üstadlardan yardımcı olurlar inşallah.teşekkürler. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. teknisyen

Sohbet Bayramınız mübarek olsun

Kurban Bayramının size,ailenize,milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini niyaz ederim... Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. teknisyen

Soru redmi note 3 snapdragon orjinal şarj miktofon bordu

doğrudur bende powerbanka ilk taktığımda şarj oldu sonra olmadı usb bağlantı gibi ses geliyo ama şarj etmedi.şarj aletleri şarj yapıyo şuan.açıkçası sıkıntılı seninde dediğin gibi. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. teknisyen

yani birader yapacak bişey yok xiaomidede parça sıkıntı oluyor gerçekten 2 sene güzel kullandık ama napalım artık öldürene kadar kullanacaz artık[emoji17] Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. teknisyen

anten çekimide azaldı boardu değiştikten sonra şimdi daha iyi fark ediliyor. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. teknisyen

bendede ses gitmeme sorunu vardı.mikrofonun üstünde koruma bandı varmış çıkardım şimdi düzeldi gibi.ama orjinal gibisi yok ya.bu sıkıntı note 3 lerde kronik gibi heralde. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. teknisyen

sen benim attığım linkteki satıcıdan aldığın board uymadımı?(akıllıphone firma adı) Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. teknisyen

evet kardeşim normale döndü benim şarj olma süresi ampere uygulamasındanda kontrol ediyorum aynı değerleri veriyor.birde dün akşam fark ettim otg de çalıştı flaşı okudu yalnız 1 dakka falan sonra okuyo. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. teknisyen

aynen otg işini çözebilirsen buradan yazarsan sevinirim. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. teknisyen

bende çok araştırdım orjinali bulamadım.burdan aldım dediğim gibi şarj normale döndü ama otg çalışmıyor. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt