tekinxx6 kullanıcısının son içeriği

1. tekinxx6

Rom Redmi Note 10 Pro EU Rom Wlan/Wifi Sorunu

xiaomi redmi note 10 pro eu rom yükledim wifi çalışmıyor yardım
  2. tekinxx6

Çözüldü Magisk Modüllerini Kuramıyorum

Redmi Note 7 de Magisk İ Kurunca Bir İmajı TWRP den Flashlamalısınız
  3. tekinxx6

Yardım Redmi Note8 Pro Bootloader süre sorunu

360 saat vermişti şimdide daha yükseldi vallahi bu gidişle edl modadan giriceğiz
  4. tekinxx6

Yardım Redmi Note8 Pro Bootloader süre sorunu

Merhaba Bootloader kilidim açılmıyor aksine süresi uzuyor başına gelen varmı? cihaz yurt dışı 60 gün sonra imei süresi dolacak.
  5. tekinxx6

Diğer REDMİ NOTE 9S [CURTANA] Mİ GLOBE ROM HAZIRLA

pro ile aynımı ?
  6. tekinxx6

Diğer Pitch Black Recovery

curtnana olan arkadaşlar ne yapacak ?
  7. tekinxx6

Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

global 11.0.5 birde twrp den nasıl kuracağız anlatırmısınız ? biliyorum ama yinede siz nasıl kuracağımı söyleyin twrp den
  8. tekinxx6

Yardım Note 8 pro aramada ekran kapanıyo

Romdan Kaynaklı Ben Çözdüm Hocam Hindistan Romunda Hiçbirsey yok Globalde Sensör Sorunu Var
  9. tekinxx6

Yardım Redmi Note9 Pro Twrpde Rom Güncelleme Hatası

Arkadaşımın Cihazı Redmi Note 9 Pro Yurt Dışı İmei Kayıtlı Cihaza Sabah Güncelleme Geldi İndirdik Yeniden Başlat a Bastık Twrp Ye Attı 2.2 GB Lik Dosya Kurmadı Hata Verdi Twrp Ana Ekrana Attı Rebout System Yaptık Cihaz Güncellenemedi Hatası Aldık Sizce Ne Olabilir ? Twrp Bozuk Olabilme İhtimali...
  10. tekinxx6

Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

Hocam Bir Şey Soracağım Twrpden Sadece İnstall A Giripmi Flashlayacağız tek işlem bu mu ? Bootloop olmaz değil mi ? Birde pubg performansı nasıl bu arada cihazım yurt dışı IMEI kayıtlı !!
  11. tekinxx6

Soru Redmi Note 8 Pro Stereo Speaker Mod Magisk

Ahize İçin Hangisni seçeceğim
  12. tekinxx6

Soru Redmi Note 8 Pro Stereo Speaker Mod Magisk

Beyler Elinizde Redmi Note 8 Pro İçin Stereo Speaker Mod Varmı Magiskten atacağım veya Mod Atmadan Ahizenin Sesini Nasıl Yükselteceğim
  13. tekinxx6

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Root Sorunu

Hocam Sıkıntı Çözüldü Deodex rom attım Root paketinde geldi rom şu anlık güzel
  14. tekinxx6

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Root Sorunu

Bende Aslında Mi9 Pro Var Ben Redmi Note 8 Pro da Pubg de Sınırları Zorlamak İstiyorum 1591191115 Cihaz Çin ama Global Versiyon
Üst Alt