tekel34 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım kilit ekranı

slm kilit ekranındaki kamera ve flaş ışığını kaldırmak istiyorum ayarı varmıdır
  2. T

Yardım nod12 pro plus

slm. mevcut telefonum nod 10 pro yd.imeisi gittiğinden aldığım kişiye verdim oda rom atmış telefondan sogudum bunu satıp üst modellerden almak istiyorum aklımda nod 12 pro plus var tavsiye edermisiniz yada o fiyatlara hangisini önerebilirsiniz teşekkürler. nod 12 proda 2 çeşit varmış 4 ve 5 g...
  3. T

Yardım güncellemeden sonra

slm.telefoum redmi10 pro daha öncede romla ilgili sorularım olmuştu.gene sorun onunla ilgili sanırım.güncellemeyi indirdim kapa aç yaptım swipe to unlock çıktı kaydırdamda açılmıyor.telefonu kapatacağım zamanda diğer resimdeki menü çıkıyor power off tan kapamaya çekindim
  4. T

Yardım yardım

slm.cihazda yüklü room nerede yazar bilemedim model no yazdım.cihazda imei gittiğinden aldığım kişiye vermiştim sanırım oda root attı.sorunum bazı bankaların uygulamalarını yükleyemiyorum mesela işbankası uygulaması çalışıyor ama maximum mobil yükleyemiyorum.hata olarak bu uygulama bu cihazda...
  5. T

Yardım arada sesim karşı tarafa gitmiyor

merhabalar .telefonum rdmi nod 10 pro.telefonu aldığımdan beri bazen benim yada karşı tarafın aradığında benim sesim karşı tarafa gitmiyor.birkaç kapatıp tekrar aarayarak sorun düzeliyor.bunu az once youtubeye yazdım.bir arkadaş anlatmış sim kart ayarlarındaki wifi kullanarak arama yapın...
  6. T

Yardım virüs

slm redmi not 10 pro telefonuma virüsten şüpheleniyorum nasıl sıfırlayabilirm
  7. T

Soru uygulama kasası

redmi 10 proda uygulama kasasını nasıl açabilirim.adım sayar yüklemek için bölgeyi hindistan seçtim ama ekranı saga çektiğimde kasa çıkmıyor
  8. T

Yardım Klavye bazan cikmiyor

Slm.bazen herhangi bir mesaj yada not bile yaznak istedigimde klavye açılmıyor.telefonu kapatip aciuorum normalleşiyor
  9. T

Yardım aramalar ekrana gelmiyor

watsapp yada diğer arama, mesajlar filan ekran kapalıyken herhangi uyarı belirmiyor sadece ilk geldiği anda kendini belli ediyor o kadar ..ekranı açınca mesajlar yada aramalar o zaman görünüyor
  10. T

Yardım nod 10 pro ses sorunu

arkadaşlar yeni nod 10 pro aldım herşeyi iyi ama konuşma esnasında karşı tarafın sesi sanki mikrofon açıkmış gibi geliyor.herhangi bir ayarı varmı herkezte böylemidir normal bir durummu yani.birde yeni farkettim youtube face instagram filan yukarı aşağı kaydırırken duraklar gibi kaydırıyor bunun...
  11. T

Sohbet uygulama tavsiye

slm arkadaşlar nod8 pro cihazımda tavsiye edebileceğiniz sizinde kullanıpta hoş dediğiniz uygulama varmı.ben özellikle video indirme uygulaması bakıyorum
  12. T

Yardım slm

dün telefonun ayarlarını kurcalarken nereyi kapattımsa oturum sona erdi hatası çıkıyor.bunu nasıl iptal edebilirm
  13. T

Yardım slm.

nod8 pro cihazımda ekran resmi çekip birine göndermek istediğimde bir uygulama indiriyor 209 mb. adı . com.miui.mediaeditor.apk.bu nedir acaba daha önce böyle birşey yoktu kurmak istediğimde güvenlik uyarı veriyor bunu kurmak gereklimi caba
  14. T

Yardım note 8 pro

merhaba.telefonda googleden bir şey arattığımda açılan sayfa yabancı dilde açılıyor 3 noktadan çevir dediğimde tr dönüyor.bunun ayarlamak mümkünmü konuşma esnasında ses kayıt seçeneği yok ne yapmam lazım ..ve gcam işe yarar bir uygulamamı ve nereden indirilir.tavsiye edebileceğiniz işe yarar...
  15. T

Yardım net yabancı dilde açılıyor

slm googleye herhangi birşey yazıyorum çıkan sonuca tıklıyorum sayfa ingilizce açılıyor 3 noktaya tıklayıp çevir dediğimde tr oluyor birde tel rehberinde harf yok y harfini bulmam için sürekli kaydırıyorum önceki telefonumda sağ tarafta harfler vardı ona tıkladığımda o harfe direk gidiyordu
Üst Alt