Teesir kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Fabrika Ayalarına Döndüğümde Google Play Hesabı Sorunu

Teşekkür ederim. Umarım Hesap - Sipariş Geçimişi altında görünen kısımda silinir veya kendiliğinden kalkar.
  2. T

Hayır, yüklemeyi başlar başlamaz iptal ettim. Böyle bir şey için cihaz kullanıcısından onay alması gerekmez mi, nasıl kafasına göre onay vermediğimiz halde istemediğimiz bir uygulamayı yükleyebilir ki? Ayrıca uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum, silemiyorum :/
  3. T

Öncelikle hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Fakat bende aynı işlemleri yaptım. Sürekli bir şekilde ısrarla yüklemeye çalışıyor fazlasıyla sinir bozucu bir durum, işin içinden çıkamıyorum. Birde üstüne üstlük indirdiği uygulamayı Hesap - Sipariş Geçimişi altında görüyor ve kaldıramıyorum...
  4. T

Arkadaşlar Merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıcıyısım. Dün akşam telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürmek istedim ve yedeklerimi alarak tüm ayarları sıfırladım. Sonrasın tekrardan kurulumu yapmaya başladım. Google Play Hesabım ile giriş yaptım. Her şeyi sorun bir şekilde tamamladım...
Üst Alt