Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon bu sıralar çok ısınmaya ve takılmaya başladı bi virüs falan bulaşmasından korktuğum için anormal gpu tüketen program varsa öğrenmek istiyorum. Anlık GPU kullanan program ve uygulamaları nerden bakabilirim? geliştiriciler seçeneklerinde yok benim.
Hidden settings uygulamasından dns denetimi ayarıyla oynadım (açtım) varsayılanda açık mı kapalı mı bilmiyorum. Bu ayar ne işe yarıyor ve Normalde kapalı mı oluyor.
Telefonda birisiyle konuşurken karşı tarafa sesim gitmiyor, discord'da vesaire de böyle. Mikrofonumda bir sorun yok, ekranın dokunmatiğinde de bir sorun olmamasına rağmen bazen durduk yere rastgele yerlere basıyor. Forumda araştırdığımda rom değiştirebilirsiniz demişlerdi. Rom nasıl değiştirilir...
Yanlışlıkla Telefon hakkında>Tüm özelliklere girdikten sonra işlemci yerine birkaç kez bastıktan sonra (hata bildirimimden yalnızca 3 adım uzaktasınız dedi.) ardından bir izin istedi ve bildirimde birşey yüklenmeye başladı. Neye izin verdim ben ve nasıl kapatırım?
Verdiğim izin görseldekiydi.
Yanlışlıkla Telefon hakkında>Tüm özelliklere girdikten sonra işlemci yerine birkaç kez bastıktan sonra bir izin istedi ve hata raporlama diye bir bildirim geldi ve birşey yüklenmeye başladı. Neyi açtım ve bu izni sıfırlamak istiyorum nasıl yaparım?
Arkadaşlar benim biraz takıntım var böyle birisi beni izler ya da dinler diye korkuyorum. Hassas işlem bildirimleri sistem uygulamaları dahil bütün uygulamalarda işe yarar mı? Yani herhangi bir uygulama kameramı mikrofunumu kullandığı zaman onu ayırtetmeksizin mikrofon ya da kamera kullandığını...
Yeni miui 13 güncellemesinden sonra instagram'da ana sayfada gezerken videolar otomatik oynatılmamaya başladı. İnternetten baktığımda veri tasarrufunu kapatın falan demişler denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar benim telefonumun (Xiaomi Redmi Note 9s) mobil verisi açılmıyor. Açıldığı zamanda her zaman düzgün çalışmıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bayağı uzun zamandır böyle. Açıldığı zaman eğer Full çekmiyor ise bir çubuk bile eksik olsa interneti kullanamıyorum. Neden böyle yardımcı olur...