teekin kullanıcısının son içeriği

1. T

Madalya xiaomiupdate.com Sitemizi Tanıt Madalyayı Kap!

Merhaba İnstagram da paylaştım.
  2. T

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

İyi Bayramlar🇹🇷🇹🇷
  3. T

Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

Hangi Rom'da Mi Arama Uygulaması geliyor endonezya mı yoksa tayvan mı bootloader açıp o romu yüklemeyi düşünüyorum
  4. T

Global Rom yok işte TR rom yüklü olmayacak anlaşılan garanti bitince artık yada böyle kullanacağım.
  5. T

Tr Rom olduğu için mi bilmiyorum telefonu sıfırladım önce tayvan sonra endonezya bölge olarak seçtim her ikisinde de mi dialer gelmedi sonra cmd ile komut yazarak yapayım dedim google kişiler ve arayıcı sildi ama mi arayıcı yüklenmedi bat file gibi bir komut hatası çıktı tek seçenek endonezya...
  6. T

Ustadım 3.0.8.0.WOSTRXM yazıyor yazılım sürümü olur mu
  7. T

Merhaba 15T Pro Tr faturalı cihaz sahibiyim mi dialer bende yükleyebilir miyim daha önce poco f7 vardı bölge hong kong yapınca gelmişti
  8. T

Rehber Miui ThemeEditor HyperOs1-2-3 ve (MIUI 11-12-13) Uyumlu Güncel Versiyon)

Bu sitedeki çogu tema öyle peki hyper os 3 uyumlu tema nasıl bulacagız çıkmasını mı bekleyecegiz teşekkürler.
  9. T

Rehber Miui ThemeEditor HyperOs1-2-3 ve (MIUI 11-12-13) Uyumlu Güncel Versiyon)

Poco F7 kullanıyorum marketten tema yüklediğimde linkteki tema gibi tuş takımı mesajlar uygulamıs gibi yerlerde değişilkik olmuyor neden olabilir teşekkürler TR cihazı telefonum https://www.miuithemer.com/themes/poo-26-hyperos-theme-for-xiaomi-and-redmi-phones/
  10. T

Yardım Mi 9T miui ekranında kaldı

merhaba Mİ 9T cihazım tema marketten yüklediğim bir tema sonucu (bölge hindistan yapmıstım) miui ekranında kaldı reset atıp tekrar acılırken miui yazısı gelince tekrar reset atıyor içindeki dosyaları nasıl kurtarabilirim cihazda bootloader kapalı root yok orjinal hali ile kullanıyordum fastboot...
  11. T

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  12. T

Tema Android Q V10 Tema

Güzel tema emeğine sağlık
  13. T

Tema Süper MIUI [Themes]

güzel tema takipteyiz teşekkürler
  14. T

Soru Cihazı bul hatası

Sorunu cözebildiniz mi
  15. T

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

global romdan eu betaya gectim asağıdakı hatayı alıyorum tekrar global rom'a dönmek zorunda kaldım eu beta kullanmak ıstıyorum nasıl cözebilirim cihazı bul depolama alanı hasarlı
Üst Alt