teekin kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 9T miui ekranında kaldı

merhaba Mİ 9T cihazım tema marketten yüklediğim bir tema sonucu (bölge hindistan yapmıstım) miui ekranında kaldı reset atıp tekrar acılırken miui yazısı gelince tekrar reset atıyor içindeki dosyaları nasıl kurtarabilirim cihazda bootloader kapalı root yok orjinal hali ile kullanıyordum fastboot...
  2. T

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  3. T

Tema Android Q V10 Tema

Güzel tema emeğine sağlık
  4. T

Tema Süper MIUI [Themes]

güzel tema takipteyiz teşekkürler
  5. T

Soru Cihazı bul hatası

Sorunu cözebildiniz mi
  6. T

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

global romdan eu betaya gectim asağıdakı hatayı alıyorum tekrar global rom'a dönmek zorunda kaldım eu beta kullanmak ıstıyorum nasıl cözebilirim cihazı bul depolama alanı hasarlı
  7. T

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

global romdan eu betaya gectim asağıdakı hatayı alıyorum tekrar global rom'a dönmek zorunda kaldım eu beta kullanmak ıstıyorum nasıl cözebilirim cihazı bul depolama alanı hasarlı
  8. T

Çözüldü flash tool sonrası kurulum hatası

global sürüm ile düzeldi
  9. T

Çözüldü flash tool sonrası kurulum hatası

cihazı bul depolama alanı hasarlı Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba
  10. T

Diğer MiUi Türkiye etkinliğindeydik

tanışma ve içten sohbet ortamını kaçırdığım için
  11. T

Diğer MiUi Türkiye etkinliğindeydik

gelmediğime pişman oldum
  12. T

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

redmi 1950 gibi sıfır tabiki pocophone 2300-2400 bandında
  13. T

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

yeri burası değil ama sizin fikrinizi almak için soruyorum 2.el pocophone mu yoksa sıfır redmi note 7 mi
  14. T

Haber Pixel Experince rom tehlikesi

ister aosp tabanlı ister miui tabanlı özel romlar hiç bir zaman yüzde 100 güvenilir değildir kimsede garantisini veremez
  15. T

Tema Yellowzone V10 ( Markette Yayında )

4.resim üst kısayolların oldugu yerde secım yaptıgımız yerde sarı nokta kenarında degılde içinde sarılık olsaydı daha mı ıyı olurdu acaba fıkır tabıkı benımlkı
Üst Alt