teekin kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 9T miui ekranında kaldı

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim recovery modda resetleyecegim artık konu kapanabilir.
  2. T

Yardım Mi 9T miui ekranında kaldı

merhaba Mİ 9T cihazım tema marketten yüklediğim bir tema sonucu (bölge hindistan yapmıstım) miui ekranında kaldı reset atıp tekrar acılırken miui yazısı gelince tekrar reset atıyor içindeki dosyaları nasıl kurtarabilirim cihazda bootloader kapalı root yok orjinal hali ile kullanıyordum fastboot...
  3. T

Tema Miui 12 teması

Takipte kalalım güzel konu
  4. T

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

ben telefonu yeniden baslatınca düzeldi
  5. T

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

20.3.26 son sürüm eu beta yuklü ana ekran sanıyelik siyah olup normal dönüyor neden olabilir mi note 3 cihaz
  6. T

Tema JiyanV3D ( MIUI 11 UYUMLU)

Hayırlı Olsun emeğine sağlık deneyelim bakalım
  7. T

Yardım Xiaomi önerdim, pişman oldum.

ucuz yollu iki alarmlı saat alın problem çözülmüş olur tercih sizin tabiki ama önce sağlık
  8. T

Yardım Xiaomi önerdim, pişman oldum.

uzmanlar bir mobil cihazın uyudugunuz odada bile olmamsı gerkir diyor siz yastıgımın altına koyuyorum diyorsunuz bence ısınma düşüneceginiz en son sorun olmalı odanızın dışına koyun cihazınızı
  9. T

Karşılaştırma Mi 9 T or Galaxy A51

Samsung a51 bazı sorunları olduğunu okudum başka bir forumda DH kullanıcı yorumları okumadan almayın derim
  10. T

Tema Gradient Dual V11

Teşekkürler clap~~
  11. T

Uygulama Stellio - Efsane Müzik Çalar Uygulaması

çok teşekkür ederim
  12. T

Uygulama Stellio - Efsane Müzik Çalar Uygulaması

video izlemek için güzel bir programda tavsiye edebilirseniz ikrama geçer.
  13. T

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

güvenlik konusunda kimse garanti veremez bu benim şahsi görüşümdür. ingilizce ama bir fikir verebilir size çok bilği sahibi olmayanların cihazı olduğu gibi kullanması en mantıklı yol şimdilik...
  14. T

Tema VorteX Time (Markette Yayında) Karanlık Mod Destekli

sizin nezninizde tema yapıp paylasan herkese teşekkurler. emek ve zaman harcadıkları için clap~~
Üst Alt