Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tr Rom olduğu için mi bilmiyorum telefonu sıfırladım önce tayvan sonra endonezya bölge olarak seçtim her ikisinde de mi dialer gelmedi sonra cmd ile komut yazarak yapayım dedim google kişiler ve arayıcı sildi ama mi arayıcı yüklenmedi bat file gibi bir komut hatası çıktı
tek seçenek endonezya...
Poco F7 kullanıyorum marketten tema yüklediğimde linkteki tema gibi tuş takımı mesajlar uygulamıs gibi yerlerde değişilkik olmuyor neden olabilir
teşekkürler TR cihazı telefonum
https://www.miuithemer.com/themes/poo-26-hyperos-theme-for-xiaomi-and-redmi-phones/
merhaba Mİ 9T cihazım tema marketten yüklediğim bir tema sonucu (bölge hindistan yapmıstım) miui ekranında kaldı reset atıp tekrar acılırken miui yazısı gelince tekrar reset atıyor içindeki dosyaları nasıl kurtarabilirim cihazda bootloader kapalı root yok orjinal hali ile kullanıyordum fastboot...
global romdan eu betaya gectim asağıdakı hatayı alıyorum tekrar global rom'a dönmek zorunda kaldım eu beta kullanmak ıstıyorum nasıl cözebilirim
cihazı bul depolama alanı hasarlı