Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese teşekkür ederim. Birkaç ayar ile bir tık daha stabil oldu ancak müthiş akıcı değil benim için yeterli. Aynı sorunu yaşayanlar için yaptığım bir ayar var. Play storeden hidden setting indirdim. Oradaki performans ayarını dengeliden performansa çektim. Game turbo ile oyun içindeki ayarları...
Merhabalar. Note 13 pro 4g Türkiye cihazım var. Cihaz 45 FPS destekliyor. Ben bu cihaza 120 FPS config atarak oynuyorum ancak sabit bir FPS değeri alamadım. Hidden settingsten telefonu performans moduna vs aldım ancak düzelmedi. Ne yapılabilir
Merhabalar zepp.life mi band 7 kullanıyorum. WhatsApptan mesaj geldiğinde mavi şekilde App yazıyor bunun bir yolu yokmudur abilerin her türlü yazılım atmaya hazırım.
Telefonun dibinde olmama rağmen zepplife uygulaması kendi kendine bağlantıyı kesiyor. İzinler verili güç istisnaları vesayire her yetki verilmiş durumda.Yeni aldığım saat ile kafayı yemek üzereyim yardım edin. Cihaz Huawei y7 2019