technomania34 kullanıcısının son içeriği

1. technomania34

Soru Ritzy Garanti nasıl ?

Ne kadar uzak durursan o kadar karlısın. Benden kaynaklı telefonum Fastboot ekranında kaldı. Telefonuma el sürülmeden 10 gün serviste yattı, bana 350 TL fiyat çıkardılar. Telefonuma dokunmayın dedim ve geri aldım. Tahtakale iş merkezinde -2.katta bir özel servisin numarasını bu forumdan...
  2. technomania34

Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

Bana da geldi, dünden beri kullanıyorum. Telefon bariz kendine geldi. Parmak izi sorunsuz çalışıyor. Buglar giderildiği için telefon gerçekten Amiral gemisi oldu diyebilirim, tam da HTC 10 aldığım gün geldi güncelleme artık kılıç kından çıktı, Mi5S'imi alan şanslı kişi tadını çıkaracak.
  3. technomania34

Satış Xiaomi Mi5S 32/4 Türkiye Faturalı, Garantili, Sıfırdan Farksız

Benim için Mi5 ile başlayan ve Mi5S ile devam eden Xiaomi maceramı, HTC 10 alarak sona erdirmiş durumdayım. Bu vesile ile telefonumu da satışa çıkardım. Forum kullanıcıları için fiyat 1.350.-TL'dir. Sahibinden linki. 17.1.2017 tarihinde Hepsiburada'dan alındı. Altın renklidir. Xiaomi Mi5S Gold...
  4. technomania34

Android 7 ve güncelleme

Üflemekten başka birşey yaptıkları yok. Çok geç kalındı, hatalar üzerine kurulmuş bir işletim sistemi beni telefondan soğuttu.
  5. technomania34

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.3.2 Güncellemesi

Mi5 Alabilirsin. Ben Mi5'ten Mi5S'e geçtiğime pişman oldum.
  6. technomania34

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Redmi 2 Prime, Redmi 3, Redmi Note Prime kullanıcıları iyisiniz, sizlere de geldi... Redmi 2 Prime (New!!) Recovery 811M http://bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.LHJMIDL/miui_HM2XWCProGlobal_V8.2.1.0.LHJMIDL_2ebdc55264_5.1.zip Fastboot 1123M...
  7. technomania34

Yardım Mİ 5S Parmak İzi Sorunuı

aterlemez bu konuda çokça ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Oldukça ciddi olmasa da ben de parmak izi sensöründen memnun değilim.
  8. technomania34

Satış Mi5 32 GB

Satılmıştır, Silinebilir...
  9. technomania34

Bi hayırlı olsun dersiniz artık :)

Hayırlı uğurlu olsun, tepe tepe kullan.
  10. technomania34

Hepsiburada Mi5

Mi5'i de Hepsiburada'da aldım, onda Delta garanti var idi. Adaptörü için dönüştürücüye gerek yoktu çünkü avrupa standardı adaptör ile gelmişti. İlk mesajımdaki düzeltmeyi de yaptım.
  11. technomania34

Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

Buradan Stable ROM>Full ROM pack yazan yerden V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI8) romu indir. Buradaki yönergeleri uygulayarak telefonuna kur.
  12. technomania34

Hepsiburada Mi5

1-Delta garantili ve avrupa adaptörü ile geldi, dönüştürücüye gerek yoktu. 2- Orjinal, kararlı romla geldi ve ota güncellemsini de aldı. 3- Yorumum:
  13. technomania34

Satış Mi5 32 GB

Gerçekten de beni aşırı rahatsız ettin. Sende değil bende sıkıntı var sanırım. Anlamayana laf anlatmak için çaba sarfediyorum. Sizden ricam (anlarsanız) satış ilanımın altındaki mesaj kirliliğine son verip yadıklarınızı silmeniz.
  14. technomania34

Satış Mi5 32 GB

Bu bir satış ilanıdır. Ya kar amaçlı satıyorsam, ya ben malımı bu paraya satmak istiyorsam, ya sizin gibi engin bilgiye sahip değilsem, ya da, ya da... Sİz satışlarınızda uçmazsınız da benim gibi uçanlara erdem dersi verirsiniz. 16 gündür forumdasınız ve sanıyorum ki forumun herşeyinden istifade...
Üst Alt