Tebeskubas kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru MIUI 14 Güncelleme Sorunsalı Yardım Lütfen

Merhaba, Daha önce @excalabur sayesinde endonezya 12 sürümünü yüklemiştim telefon otomatik kayıt olması için. abime vermiştim herhalde kendisi otomatik mıuı13 e geçti. şimdi 14 güncellemesi hazır. malum kayıtlı olduğu için imei uçar diye güncellemeyi yüklemeden önce sormak istedim imei uçar mı...
  2. T

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba, Samsung Note 10 5G SM-N971N için imei tamiri yapabiliyor musunuz?
  3. T

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba, Xiaomi Redmi Note 10S telefon için imei tamiri ne kadar?
  4. T

Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
  5. T

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Sizden cavap gelene kadar kurulum yapayım dedim. Endonezya Rom'u kurulmuş. Artık bu şekilde kullanacağız. İnşallah bu error başımı ağırtmaz.
  6. T

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Selam yine ben, Bugün BL açtım. Hemen endonezya rom yüklemeye koyuldum tabiki sorunsuz yükleme yapamadım :( Tüm dosyaları C dizinine attım dosya ismini kısa tutttum ama 2 defa denedim sonu. aşağıdaki gibi. Aldığım hata aşağıda üstadlar yardımcı olabilirmi.
  7. T

Az önce tanıtmayı başardım. Pili %100 yaptım. Eski driver'ları kaldırdım. MTK driver v1.0.8 sürücülerini kurdum tanıdı. Bir de telefonu fastboot' da pc'de takılı iken aygıt yöneticisinde tanımlı olmadığını görüdüğüm sırada bağlantıyı koparmadan yükleme yaptım. Açıkçası hangisi sorunumdu...
  8. T

Büyük ihtimal adaptör orjinal değil. O da turuncu olmaydı sanırım. Bendeki turuncu hızlı şarj ediyor. Bazıları kutusunda aksesuar vermeden aynı fiyatı istiyordu. Tee gittim Moda'larda aradım herşeyi orjinal satan. Çünkü orjinal aksesuar başlı başına külfet artık. Bence sağlıklı olması açısından...
  9. T

İlk defa fastboot için pc ye bağladım. Bağlamadan önce driver yükledim bu sitede önerilenlerden. Sonra USB hata ayıklama vs. açık mı kontrol ettim. Telefonumu fastboot' a aldım. Sonra unlock programını açtım. Giriş yaptım miu hesabımı. Kabloyu bağladım izlediğim videolarda olduğu gibi hemen...
  10. T

Soru Redmi Note 10S NFC cihazınızda var mı?

Bendeki de bu model. NFC yok.
  11. T

Selam BL için başvuru yapmıştım bugün 2 hafta oldu. Videolardan yararlanarak yönergeleri izledim bu dönemde. Resmi siteden unlock programını indirdim son sürüm. USB driver'ları kurdum aygıt yöneticisinde ADB olarak tanıyor telefonu. USB ayıklayıcım açık. Fastboot'a telefonu alıyorum. USB'yi...
  12. T

Evet yurt dışı aldığımız pazara göre değişkenlik gösteriyor sanırım EU cinslerinde yok :(
  13. T

Maalesef NFC koymadılar. Olsa zaten üstten açılır menüde olması lazım aç/kapa çok basit bir özellik ti ama maalesef :(
  14. T

Dostlar 2 sorum olacak. 1- BL kilidi süresi boyunca hep mobil internet bağlantısında mı kalacağız, arada wifi ye bağlanmak sıkıntı olur mu? 2- Sürekli açık ekran 10 sn sonra kapanıyor ayarlarda bakıyorum burada bir deişim yeri yok, bi anlamı kalmıyor sürekli açık kalmayacaksa acaba bende mi bir...
  15. T

Şuan itibariyle unlock başvurumu yaptım. 168 saat sonra pc den unlock yapıp Endonezya Rom'a geçeceğim inşallah. Telefonu alanlar hiç bekletmeden bence BL açmayı başlatsın 168 saat baya uzun bir zaman, sonrasında üstadlar burada zaten önce güzel bir Rom'a sonra da olursa GCam'a geçeriz. Kamera...
Üst Alt