Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Redmi 8 32 GB modeli var elimizde. Tüm çağrılar da değilde belirli belirsiz çağrılarda karşı taraf aramamızı kabul ettiğinde iki tarafda birbirini duyamıyor.
Aynı kişi bizi aradığında herhangi bir problem olmuyor ses konusunda.
Bir ilgisi var mı bilmiyorum ama kırmızı harf...
11.0.4.0 dayım, halen daha çift dokunma ile uyandırma kararlı olarak çalışmıyor. Derin uyku ile mi alakalı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama önemsemiyorlar anladığım kadarıyla. O kadar geri bildirim de bulundum halbuki. 11.0.6.0 da düzelir umarım.
Android cihaz 18-24 ay yazılım desteği almıyor mu ? Giriş ya da üst segment cihaz bu süre boyunca Android sürüm güncellemelerini alması gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ? Şahsen 7a kullanıyorum. Mayıs 2019 üretimli cihaz ve Android 9 da kalacak yani görünüşe bakılırsa ?
Merhabalar.
Ses açma yada kısma tuşuna bir kere basıp bıraktığımızda ses düzeyi simgesi barı 1 saniye sonra falan kayboluyor normalde ancak aynı model baska bir telefonda 10 saniyenin uzerinde simge kaybolmadan yada herhangi bir dokunma yapılmadığı müddetçe gitmiyor. Sorun ne olabilir ?
Merhabalar. 11.0.6 güncellemesi o bölgeye ait sürüm numarası mı ? Ben global 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir güncelleme de görünmüyor telefondan denetledigimde.
Dün yükledim güncellemeyi. Gördüğüm kadarıyla baya kısıtlanmış bir güncelleme verilmiş 7a ya.
Metin font tipi değişebilecek denmişti boyutu dışında ayar yok.
Yeni temalar gelecek denmişti görünmüyor.
Uygulama simgeleri boyutu büyümüş değiştirme ayarını bulamadım.
Wifi açma kapama eskisine göre...
Peki fason üretim olarak yaptırdığı firmadan satın alma imkanımız yok mu? Xiaomi nin batarya konusunda böyle bir yol seçtiğini bilmiyordum açıkçası. Zorla korsan ve alternatif piller mi almaya itiyor?