TeamCoco kullanıcısının son içeriği

1. TeamCoco

Soru Redmi 7a Batarya

Merhabalar. Redmi 7A cihazımın bataryasını yenilemek istiyorum. Orjinal bataryayı nereden temin edebilirim , yardımcı olabilecek var mı ?
  2. TeamCoco

Yardım Redmi 8 Arama/Görüşme Ses problemi

Merhabalar. Redmi 8 32 GB modeli var elimizde. Tüm çağrılar da değilde belirli belirsiz çağrılarda karşı taraf aramamızı kabul ettiğinde iki tarafda birbirini duyamıyor. Aynı kişi bizi aradığında herhangi bir problem olmuyor ses konusunda. Bir ilgisi var mı bilmiyorum ama kırmızı harf...
  3. TeamCoco

MIUI 11 Redmi 7A (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.6.0 PCMEUXM İndirme Bağlantıları

11.0.4.0 dayım, halen daha çift dokunma ile uyandırma kararlı olarak çalışmıyor. Derin uyku ile mi alakalı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama önemsemiyorlar anladığım kadarıyla. O kadar geri bildirim de bulundum halbuki. 11.0.6.0 da düzelir umarım.
  4. TeamCoco

Soru ANDROİD 10

Android cihaz 18-24 ay yazılım desteği almıyor mu ? Giriş ya da üst segment cihaz bu süre boyunca Android sürüm güncellemelerini alması gerekmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum ? Şahsen 7a kullanıyorum. Mayıs 2019 üretimli cihaz ve Android 9 da kalacak yani görünüşe bakılırsa ?
  5. TeamCoco

Yardım Redmi 7a ses düzeyi simgesi sorunu

Merhabalar. Ses açma yada kısma tuşuna bir kere basıp bıraktığımızda ses düzeyi simgesi barı 1 saniye sonra falan kayboluyor normalde ancak aynı model baska bir telefonda 10 saniyenin uzerinde simge kaybolmadan yada herhangi bir dokunma yapılmadığı müddetçe gitmiyor. Sorun ne olabilir ?
  6. TeamCoco

MIUI 11 Redmi 7A (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.6.0 PCMEUXM İndirme Bağlantıları

Merhabalar. 11.0.6 güncellemesi o bölgeye ait sürüm numarası mı ? Ben global 11.0.2 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir güncelleme de görünmüyor telefondan denetledigimde.
  7. TeamCoco

Haber Redmi 7A MIUI 10.2.7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Cihaz TR kayıtlı ve ayarlarda bölgesi TR seçili ise gelmesi lazım aslında. Miu 11 güncellemesi görünüyor zaten şu an 10.2.6 görünmeyebilir.
  8. TeamCoco

MIUI 11 Redmi 7A Global Kararlı MIUI 11 V11.0.2.0 PCMMIXM indirme bağlantısı

Dün yükledim güncellemeyi. Gördüğüm kadarıyla baya kısıtlanmış bir güncelleme verilmiş 7a ya. Metin font tipi değişebilecek denmişti boyutu dışında ayar yok. Yeni temalar gelecek denmişti görünmüyor. Uygulama simgeleri boyutu büyümüş değiştirme ayarını bulamadım. Wifi açma kapama eskisine göre...
  9. TeamCoco

Güncelleme Redmi 7A (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.2.0.PCMEUXM indirme bağlantıları

Umarım çift dokunma ile açılma özelliği kararlılığı iyileştirilmiştir. Kararlı degili çünkü. Batarya iyileştirmesi ile ilgili bir şey de göremedim.
  10. TeamCoco

MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

Az önce kontrol ettim. Redmi 7a için miu11 güncellemesi gelmiş. Kasım sonu görünüyordu takvimde , şaşırdım açıkçası.
  11. TeamCoco

Etkinlik Redmi Note 8 Lansmanına Katılım Şansı Kazanmak İçin Şimdi Başvurun!

Fiyatlar gayet uygun. 2/32 yerine 3/64 ler gelmeliydi 8A da.
  12. TeamCoco

Soru Redmi Note 5 Orjinal Batarya

Çin için doğru olabilir ancak, TR de durum ne tam olarak onu merak ediyorum. Deji ye mi teslim şu an TR batarya pazarı Xiaomi de ?
  13. TeamCoco

Soru Redmi Note 5 Orjinal Batarya

Peki fason üretim olarak yaptırdığı firmadan satın alma imkanımız yok mu? Xiaomi nin batarya konusunda böyle bir yol seçtiğini bilmiyordum açıkçası. Zorla korsan ve alternatif piller mi almaya itiyor?
  14. TeamCoco

Yardım Powerbank tavsiyesi

İlk verdiğiniz linkteki ürün uygun bana şuanlık. Hızlı şarj destekleyen bir cihazım olmadıgı için ikinci linkteki ürün ihtiyaç dışı.
  15. TeamCoco

Yardım Powerbank tavsiyesi

En az 20000 lik düşünüyorum. Cihaz sayısı fazla. Bahsettiğiniz ürün 10000 mah değerinde.
Üst Alt