Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Note 10 Pro Max (İndia) kullanıyorum.Cihazda direnç yok.MIUI 13.0.16 Global Kurulu.MIUI 14.0.2 Global Güncellemesi Geldi Fakat Yapsam Modem Uçacak.MIUI 14.0.2 Global için Modem Dosyası Varmı?
Arkadaşlar arkadaşımdan telefon aldım telefonu ayarlardan sıfırladım haliyle imei uçtu,NV Data Corrupted hatası falan verdi.Zar zor da olsa MIUI 12.0.4.0 kurdum sonra da imei attırdım telefoncuya.Güncelleme yaparsan uçar dedi ama baktıgım kaynaklara göre normal gelen güncellemeyi yapınca,twrp...
Bilgisayardan Cihazın içine Orangefox img si atıcam fakat atamıyorum.Atıyor gibi yapıyor windows hata sesi veriyor atmıyor acil yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar HavocOS rom kurucam poco m3'e fakat kurarken şu hatayı veriyor;
updater process ended with error 1
Ne denediysem olmadı.İlk FW Atıp yine deniyorum yine olmuyor.
*OrangeFOX Kurulu.
Arkadaşlar bugün 2.el bi Poco M3 Aldım ve imei çakılıydı.Fakat mobil veri açılıyor ama hiçbir şeye girmiyor.Ne Youtube,Ne Facebook,Ne instagram yani hiçbir şey.Nasıl çözerim sorunu yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar Note 9 Pro cihazımı sıfırlamak istedim.Wipe data yaptım reboot dedim fakat sürekli olarak recovery menüsüne atıyor.Mi Flash'la rom atmayı deniyorum sürekli ayrı bir hata veriyor.EEA,Global,Endonezya fastboot romları denedim hala olmadı.6-7 Saattir aralıksız bununla ugraşıyorum hala...