tct123_gs kullanıcısının son içeriği

1. tct123_gs

Soru MIUI 11 Android 10 L3 sorunu nasıl çözülür?

Mı 9t pro global android 10 MIUI 11 versiyonu 11.0.4 ve eu 11.0.8 kullandım ama şu L3 sorunu bir türlü çözülmedi. Widevine sertifikası parmak izi ödemelerinde gözükmüyor. Persistten dolayı desem miui 12.5.6 geçince düzeliyor. 12.5.6 nin yedeğini aldım bu Roma yükledim yine olmadı. Drm disabler...
  2. tct123_gs

Rehber POCO X3 Pro Tüm MIUI Listesi

STOK GLOBAL V13.0.3.0.SJUMIXM / Recovery V12.5.9.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot V12.5.7.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot V12.5.5.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot V12.5.4.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot V12.5.3.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot V12.5.2.0.RJUMIXM / Recovery / Fastboot...
  3. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] OctaviOS 3.1 - UNOFFICIAL | Android 12. [Vanilla & Gapps] - 19/11/'21

Linkler ROM - Vanilla ROM - Gapps Gerekenler Global Firmware 12.0.4.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyi n (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz octavi zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde...
  4. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] DerpFest - OFFICIAL | Android 12. [Gapps] - 21/11/'21

Linkler ROM YEDEK LİNK Gerekenler Global Firmware 12.0.4.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyi n (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz derpfest zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format data...
  5. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] ArrowOS - OFFICIAL | Android 12. [Vanilla - Gapps] - 28/10/'21

Linkler Resmi Site ROM - Vanilla ROM - GApps Gerekenler Global Firmware 12.0.4.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyi n (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz arrow zipini flaşlayın. (Vanilla yüklüyorsanız ardından...
  6. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] XPerience v16.0.0 - OFFICIAL | Android 12. [Gapps] - 29/10/'21

Linkler ROM YEDEK LİNK Gerekenler Global Firmware 12.0.4.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyi n (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz xperience zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format...
  7. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] AOSP Extended v9.0 - UNOFFICIAL | Android 12. [Gapps] - 18/10/'21

Linkler (ADMİNDEN NOTLAR'ı mutlaka oku) ROM Tüm Değişiklikler Gerekenler Global Firmware 12.5.2.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyi n (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz Aex zipini flaşlayın. Flaşlama bitince...
  8. tct123_gs

Soru Poco X3 Pro Pil Durumu

Cihaz 2 aylık hemen hemen. 2 2.30 saat şarj ettikten sonra 5153 tam kapasiteye ulaşıyorum ama kabloyu çekince anında düşüyor. Sizde de böyle mi acaba? Çok rom attığımdan kayıp olabilir. Eğer bu kayıpsa sizinkileri de merak ettim. Kaç aylık olduğunu ve ne kadar düştüğünü yazarsanız sevinirim...
  9. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] BiancaProject v1.5 - OFFICIAL | Android 11. [Gapps & Vanilla] - 10/09/'21

Linkler ROM - Gapps ROM - VANİLLA Gerekenler Global Firmware 12.5.2.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz bianca zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde...
  10. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] Pixel Extended v3.1 - OFFICIAL | Android 11. [Gapps] - 12/09/'21

Linkler ROM Kaynak Changelog Gerekenler Global Firmware 12.5.2.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz xtended zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format...
  11. tct123_gs

Rehber Bonusflaş vb. Bankacılık Uygulamalarını ROOT'tan Gizleme (DİĞER TÜM YÖNTEMLER İŞE YARAMADIYSA - SON ÇARE!)

Merhabalar. Direkt konuya girmek istiyorum. Çünkü bu sorun ile baya bir uğraştım ve zaman kaybettim. Daha fazla zaman kaybetmeden sizlere de aktarmak istiyorum. Bunu Bonusflaş üzerinden anlatacağım. Çünkü sorun yaşadığım tek bankacılık uygulaması buydu. Her girişimde SMS geliyordu telefona ve...
  12. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] MSM-Xtended XR vX.0 Unofficial (Android 11)[Gapps]

Linkler ROM Kaynak Changelog Gerekenler Global Firmware 12.5.2.0 veya üstü Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. Firmware flaşlayın. Reboot recovery yapın. İndirdiğiniz xtended zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format...
  13. tct123_gs

MIUI 12.5 [MIUI Custom ROM] (POCO X3 Pro) MoonMod Lite v12.5.4.0 (Android 11)

Güncellendi: 02/09/2021 Linkler ROM Firmware Gerekenler MIUI 12.5.4.0 Firmware Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. 12.5.4.0 firmwareyi kurun. İndirdiğiniz MiuiLiteMoonMod zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format data...
  14. tct123_gs

MIUI 12.5 [MIUI Custom ROM] (POCO X3 Pro) Gladiator OS v21.9.5 (Android 11)

Güncellendi: 05/09/2021 Linkler ROM Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. İndirdiğiniz GladiatorOS zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format data yapın (yes yazdığınız bölüm) Format data yaptıktan sonra boot edin. ...
  15. tct123_gs

Rom [POCO X3 Pro] exTHmUI - OFFICIAL (Android 11)[Gapps]

Linkler ROM TEMALAR Gapps ile gelmektedir. Gerekenler MIUI 12.0.4.0 - 12.5.2.0 Vendor ve Firmware Kurulum Önemli dosyalarınızı yedekleyin (pc,sd kart vb.) Telefonu Recovery moda alın. İndirdiğiniz exTHmUI zipini flaşlayın. Flaşlama bitince Recovery Wipe bölümünde format data yapın (yes...
Üst Alt