tcolaq kullanıcısının son içeriği

1. tcolaq

Çözüldü S20-FE Cihaza Geçiş yaptım

Yıllardır severek kullandığım xiaomi -Redmi - Poco cihazlardan Her ne kadar eski bir cihazda olsa Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) cihaza geçiş yaptım Malum xiaominin artık yüksek fiyat bandına güç yetmez oldu MIUI arayüzüne mecburen veda ettim , artık iyimi yaptım kötümü yaptım zaman gösterecek.
  2. tcolaq

Yardım İstanbul Avrupa cep servisi

Poco x3 NFC cihazın ekranı kırıldı izmitten anakartı arızalı olan yurtdışı cihaz buldum sipariş ettim İstanbul avcılar Beylikdüzü Esenyurt civarında anakart değişimini yapacak düzgün bir servis varmıdır
  3. tcolaq

Soru Yarın ne değişecek

Forum yöneticilerinin biraz daha aktif olması gerekmiyormu Türkiyede en çok satılan ( kayıtdışı ve kayıtlı cihazlar göz önüne alındığında) bir sürü xiaomi cihazın garanti . rom yükleme v.s. gibi sorunlarını çözeceğimiz başka bir forum sitesi varmı
  4. tcolaq

Haber MiuiTürkiye forum sitesinde yönetici yok

Ama neden Bedavayamı çalışıyorsunuz Yada İş ahlakınız yokmu yada sorumluluk kabul etmiyormusunuz Şuan sitede 102 kişi var yarın ve yarın 100 sonrası 10 vs hesap ediyormusunuz Hepsine verecek cevabınız varsa Ben bir şey demiyorum
  5. tcolaq

MIUI 14 EasyRom

Easy Rom Özellikleri (sitesinden türkçeye çevrilmiştir) Bu konu, Özel MIUI'mizde bulabileceğiniz ekstra özellikleri göstermek amacıyla oluşturuldu, özellikler, donanıma bağlı olarak akıllı telefondan akıllı telefona değişiklik gösteriyor. Bloatware (tüm cihazlar): Gereksiz tüm APP'ler...
  6. tcolaq

Tema Bu temayı geliştirebilirmisiniz

Resimlerde görülen Global mağazada rastladığım MIUI 14 temasını modifiye edecek cengaverler varmi aramızda 1682029463 Bir kaç görsel daha atayım
Üst Alt