tcolaq kullanıcısının son içeriği

1. tcolaq

Çözüldü S20-FE Cihaza Geçiş yaptım

Yıllardır severek kullandığım xiaomi -Redmi - Poco cihazlardan Her ne kadar eski bir cihazda olsa Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) cihaza geçiş yaptım Malum xiaominin artık yüksek fiyat bandına güç yetmez oldu MIUI arayüzüne mecburen veda ettim , artık iyimi yaptım kötümü yaptım zaman gösterecek.
  2. tcolaq

Soru Webden apk nasıl indirebiliriz ?

En iyisi Apk Mirror
  3. tcolaq

Yardım Telefonumda dokunmatik arada bir gidiyor

Buradan faydalanabilirsiniz
  4. tcolaq

Yardım İstanbul Avrupa cep servisi

Poco x3 NFC cihazın ekranı kırıldı izmitten anakartı arızalı olan yurtdışı cihaz buldum sipariş ettim İstanbul avcılar Beylikdüzü Esenyurt civarında anakart değişimini yapacak düzgün bir servis varmıdır
  5. tcolaq

MIUI 14 EasyRom

Poco X3 NFC cihaz için en iyi Rom diyebilirim
  6. tcolaq

Yardım Mi 10 lite brick oldu

cmd yöntemi ile fastboot kurmayı denedinizmi
  7. tcolaq

Soru Yarın ne değişecek

arkadaşlar ya beni yanlış anladınız yada ben yanlış anlattım burdan başka xiaomi forumu yok , sahip çıkalım anlamında yazıyorum , Çoluk çocuk muhabbeti değil aksine sahiplenme ve biraz daha ileriye taşıma duygularınızı körüklemeye çalışıyorum
  8. tcolaq

Soru Yarın ne değişecek

Forum yöneticilerinin biraz daha aktif olması gerekmiyormu Türkiyede en çok satılan ( kayıtdışı ve kayıtlı cihazlar göz önüne alındığında) bir sürü xiaomi cihazın garanti . rom yükleme v.s. gibi sorunlarını çözeceğimiz başka bir forum sitesi varmı
  9. tcolaq

Yardım Daha fazla Xiaomi Kamera VLOG şablonu

Evet biraz öyle , xiaomide olsa uçamaz , en fazla efect verir .vs.
  10. tcolaq

Haber MiuiTürkiye forum sitesinde yönetici yok

O zaman herkes ilk yazdığım mesaja cevap yazsın hocam , itlik yapmasın :)
  11. tcolaq

Evet tamda oraya oraya gelelim ordaki sorulara verecek cevabın yoksa Troluluk yapma , kur,,yruğunu kıstır ve otur Sevgili kardeşim
  12. tcolaq

ne demek karın ağrısı . sen ne ayaksın
  13. tcolaq

Yönetici olunca ben yada forum rahatlayacakmı 1688244585 Yönetici yok hocam , herkes birbirine yalan yanlış bilgiler sunuyor
Üst Alt