Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Cihazım redmi note 10 pro ve eu stabil rom kurulu. Sorunum şu: Telefonumu akıllı saatime(honor magic 2) bağladım. Aracıma bindiğimde otomatik olarak bluetooth bağlantısı gerçekleşiyor. Arama olduğunda yada arama yaptığımda aracın bluetooth bağlantısı değilde saatin bağlantısı aktif...
Merhaba Everest marka kablosuz mouse seçtim bozuldu(Memnun da değildim) Çekim kalitesi yüksek bir set almayı planlıyorum. Pc tv ye bağlı. Yani yaklaşık 2 metreden sorunsuz çalışabilmesi gerekiyor. Bu konuda tavsiyeniz var mı? Teşekkür ederim.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Aracım için Mi Dash Cam 1S modeli araç içi kamera satın aldım. Cihazı mi Home ile telefonuma bağladım ve videolara erişim sağlayabildim. Bu cihazı Türkçe yapma imkanım var mı? Telefonum root lu mi 5s Plus.
http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/turkiyede-satisi-yasaklandi-sakin-almayin-6094107
Linkteki haber de güvensiz olduğu için yasaklanan modeller var. Bunlardan biri de Mi 5 S Modeli. Bu modellerin neden yasaklandığına dair bir içerik yok. Ben mi 5s Plus kullanıyorum mesela. Bizim için de böyle...
Zenex Hocam gerçekten işinde titiz ve samimi. Babama aldığım Meizu marka telefonunun rom güncelleme sorununu halletmişti.
Konuyu görünce tekrardan teşekkür etmek istedim.
Skorpi hocam Kurulum yaptınız sanırım. İlk izlenimleriniz nedir? Sizin yorumlarınızı mümkün olduğunca takip ediyor ve beğeniyorum. Eğer memnunsanız ben de yükseltme işlemini yapmayı düşünüyorum. Ama genel anlamda herkes memnun sanırım.
Bu sorunlar bende de oluyor Özellikle şarj esnasında oyun oynamak neredeyse kasma ve ısınmadan dolayı mümkün olmuyor. Bu sorunla alakalı tek çarem telefonu şarjdayken kullanmamak.
Bu sorunlar bende de oluyor Özellikle şarj esnasında oyun oynamak neredeyse kasma ve ısınmadan dolayı mümkün olmuyor. Bu sorunla alakalı tek çarem telefonu şarjdayken kullanmamak.
Halen sorunun çözümünü bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim için çok önemli çünkü. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar
Cevabınız için teşekkür ederim Fakat bu sayfayı okudum Burada SMS göndermem ve bildirim almama çözüm olarak sunulmuş. Benim aradığım bu sorunun tam çözümü Yani sim kartımı etkinleştirip bulut hizmetine SMS ve arama geçmişimi kaydetmek istiyorum.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Şu an bende de aynı sorun var. Turkcell den Vodafone sonra yeniden Turkcell e geçtim.(numaram aynı) Vodafone da sorun olmamıştı. Şu an sorun yaşıyorum. Benim için SMS ve kişilerin bulutta yedeklenmesi çok önemli.
İ.mi.com adresinden hesabıma erişip yeniden bağlanmaya çalıştım olmadı. Pendroz...
Ben de mi 5s plus kullanıyorum Böyle bit sorunum yok Bir iki kez saçma uygulamalarda durduruldu hatası verdi o kadar. Onun dışında stabil.
Merhaba
Sabah güncelleme sürümüne çok dikkat etmeden cihazım için olan klasörü indirip güncellemeyi yükledim. Sonra sürüm numarasına bakayım dedim. 9.8.8 olduğunu gördüm. İndirme sayfasında ise haftalık güncelleme sürümünün 9.8.29 olduğunu gördüm. Sanırım sabah farklı bir sürüm vardı. Sonradan...