taylanakbiyik kullanıcısının son içeriği

1. taylanakbiyik

Yardım Mesaj

Merhaba arkadaşlar, telefon kendi kendine yurt dışına mesaj atıyor yurtdışı tarifelendiriliyor ücreti yansıyan fatura farkettim başka yaşayan var mı ?
  2. taylanakbiyik

Yardım Son güncelleme

Merhaba arkadaşlar, Yeni gelen son güncelleme ile telefonum adeta bozuldu sim kart hatasi, bildirim paneli indirdiğimde piksel kaymasi, whatsapp kamera sesi gibi bir çok hata aliyorum. Bu sorunlar genel sorunlar mı? Güncelleme ne zaman gelecek aydınlatır mısınız?
  3. taylanakbiyik

Yardım Oyun ( Akıcılık )

Arkadaşlar merhaba, İçinden çıkamadığım bir sorun var. Mi8 lite(64) kullanmış olduğum telefonu ilk aldığımda quickshortmaker aracılığı ile bir kaç ayar yapıp kullanmaya başlamıştım oyunlarda muazzam fps ve akıcılık alıyordum tam anlamıyla ihtiyaclarimi karşılıyordu fakat şuan redmi note 8 e...
  4. taylanakbiyik

Yardım Unlock Sorunu

Merhaba arkadaslar, Bugün telefonuma hard reset attım ve reboot ettiğimde bana ait mi hesabımın şifresini sordu yazdığımda kabul etmedi daha sonra hali hazırda başka telefondan girip mi hesabımın şifresini degistirdim fakat yine kabul etmedi ne yapmam gerekiyor. Herhangi bir işlem yapmasam kac...
  5. taylanakbiyik

Çözüldü Reklam Sorunsalı

Arkadaşlar merhabalar, Daha önce almış olduğum Xiaomi Mi 8 lite telefonuma "maker" isimli, tam ismini bilmiyorum, bir uygulama ile tüm reklamları kökten kaldırmıştım. Şimdi farklı bir xiaomi cihaz aldım o uygulamayı hatırlamama yardım eder misiniz? Bahsi geçen uygulamayı android store'dan...
  6. taylanakbiyik

Sohbet Yenilikler hoşluklar

Merhaba, bir senedir xiaomi kullanıyorum. MIUI'ın olmazsa olmaz dediğiniz uygulamaları, özellikleri ya da özelleştirmelerini tavsiye eder misiniz. Teşekkürler.
  7. taylanakbiyik

Yardım Yeni güncelleme ve pil ömrü

Merhabalar, son güncellemeden sonra (11.0.8) pil ömrüm kayda değer bir şekilde düştü ilk başta tam ekran modunu kullandığım için sanıp listeyi kontrol ettim ve android sistemin pilin yarısını yediğini farkettim sonrasında modu kapattım fakat şarj yine çabuk bitiyor bu kez listede android sistem...
Üst Alt