Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkurler link icin, note 14 pro plus icin global'e cevirme islemi gordum sadece , 75USD.. bootloader hala kilitli olacak sekilde yapiyorlarmis.
https://github.com/melontini/bootloader-unlock-wall-of-shame
OnePlus'a gecme zamani geldi benim icin.
Bu yeni booloader politikasini bilmeden Cin modelini almis bulundum. Suan icin Cin versiyonu icin bir yontem var mi ? Xiaomi Global'e mail attim eveleyip geveleyip, olmaz dediler.
Global veya india versiyonun klidi acilabiliyor mu ?
selamlar hocam ben PixelOS vantom kerneli kullanıyorum. ACC için root olmanız lazım. Magisk modülünü yükleyince amper limiti 0.5A ve yüzde voltaj limitini %85 de durdurma, %80de tekrar şarj olarak ayarlıyorum.
Youtubedan şöyle arayarak da bir rehber anlatım bulabilirsiniz
''ACC Settings Makes it...
Selamlar,
Bu kernel ile ilgili. Sarj cihazınızın hangi hızlı şarj sürücüsünü kullandığını öğrenmeniz ve bu sürücüyle pişirilmiş bir kernel kullanmanız gerekiyor. Tabii ki kernel'in Romunuzla da uyumlu olması gibi bir durum var. AOSP kullanacaksanız pixelOS veya CherishOS öneririm.
Vantomkernel...
Geç cevap için kusura bakmayın. Aktif olarak burada değilim.
Şuan en son sürüm olan PixelOS_sweet-13.0-20230510-2026 kullanıyorum. Diğer cihazımda ise CherishOS 4.8 deniyorum.
PixelOS'u orangefox 12.1 sürümüyle rahatça yükleyebilirisiniz.
En son FW güncellemesini yapmadan da çalışıyor ancak ben...
Uzunca bir süredir PixelOS kullanıyorum. Şu ana kadar aldığım en uzun SOT.
Ekran ışığı özellikle kısılmış bir rom, miui gibi parlak ekran isteyenler ayarlardan ekstra dim seçeneğini aktif hale getirirlerse miuiden daha fazla ışık alırlar.
En son sürümü yüklerken fw güncellemesi yapın demişler...
Aslında sadece 5 saattir kullanıyorum. EAA/Global gibi romlarda google servislerine daha çok entegre uygulama var. Bu nedenle biraz daha çok enerji harcaması muhtemel ancak getirdiği faydaların yanında bu çok önemsenmez diye tahmin ediyorum. İzlediğim videolarda pixelOSda 9saat 40dk SOT...
malesef miui hiç araştırmadım. Şuan bende 13.0.15 Europe yüklü (telefon ve meesaj uygulamaları google'a ait olan paket) ancak AOSP tabanlı bir alternatif arıyorum.
Şuan için araştırdığım kadarıyla PixelOS veya CrDroid arasında kaldım.