TaunMilitary kullanıcısının son içeriği

1. TaunMilitary

Soru EUROM'dan HyperOs'a geçiş

Merhaba, poco f5 kullanıyorum. BL açık, twrp yüklü, magisk yüklü. MIUI V14.0.23.0.TMRCNXM | stable sürümü eurom yüklü. Direkt olarak yine eurom'un hyperos sürümünü yüklesem sorun olur mu?
  2. TaunMilitary

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Sizin temalar her zaman favorim olmuştur hocam. Ne zaman paylaşırsınız? Heyecanla bekliyorum.
  3. TaunMilitary

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Kaynak burası: YouTube Music Premium APK 3.23.52 - [Download Mod in 2019] ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. TaunMilitary

Yardım Spotify kendi kendine şarkı değiştiriyor.

Aynı sorunu yaşıyordum, şifre değiştirip açık olan tüm oturumları kapat seçeneğine tıkladım düzeldi. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. TaunMilitary

Çözüldü MIUI 11 Gcam Var mı ?

MIUI 10 için olan dosya 11 için de oluyor. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. TaunMilitary

Rehber Yazı Fontu Türkçeleştirme

Eyvallah, umarım tanıtımınızla daha çok kişiye ulaşır. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. TaunMilitary

Rehber Yazı Fontu Türkçeleştirme

Fonty_1.6_tr_guncel.apk Bu uygulamayı deneyebilirsiniz, markette de var ancak marketteki sürümünde Türkçe karakterler maalesef yok. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. TaunMilitary

Tema New Blue V10 Tema [Young Forever Altyapı]

O kadar anlattınız hocam bari yeni halini paylaşsanız da biz de faydalansak. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. TaunMilitary

Yardım Mi note 3 için Google cam

Android 9'da işe yarıyor mu? Tam olarak hangi sürümlerde çalıştığına ilişkin bilgilendirme alabilir miyiz? Eu Beta'nın son güncellemesinden sonra (Android 9 olduğu için) GCAM çalışmamaya başladı.
  10. TaunMilitary

Rom Revolution OS - MiUI

Mi Note 3'te Gcam çalışmıyor. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. TaunMilitary

Rom Revolution OS - MiUI

Notları Mi Pc Suite ile yedekleyebilirsiniz. Miui romlarında kayıpsız taşıyabilirsiniz. Çalışan sürüm forumda mevcut. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. TaunMilitary

Rom Revolution OS - MiUI

Mi Note 3'te Gcam kullanan var mı bu romda? ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. TaunMilitary

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam sizin telefon güncellemeyi OTA'dan aldığı için olabilir mi? Bahsi geçen hatalar / eksiklikler benim telefonda da vardı, o yüzden eski sürüme döndüm. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. TaunMilitary

Mi Note 3 için son sürüm ve bir çok şey burada: https://mysmccd-my.sharepoint.com/personal/johnharland_my_smccd_edu/Documents/Mi%20Note%203?slrid=9e7d9a9e-500a-7000-25ea-e3a372e8569a ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. TaunMilitary

Sonuçta çalışmıyor işte. ________________________ Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt