Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben lsposed vs. hepsini hallettim zaten resmi whatsapp ile ilgili sorunum yok. Sadece merak ettiğim uygulama ile ilgili bir sorun yaşarsam ya da ne bileyim memnun kalmazsam uygulamayı deaktif ettiğimde ya da kaldırdığımda whatsapp'ı kaldırıp yeniden kurmak gerekir mi tek merak ettiğim bu.
Biraz karışık yazmışım kusura bakmayın. Resmi uygulama olayı ile ilgili sorum yok onu hallettim.
Sorum şu hocam; wa'yı kaldırınca sorun oluyor mu? WhatsApp'ı kaldırıp yeniden mi yüklemek gerekiyor?
Merhaba Lsposed konusunda yeniyim, resmi uygulama indirin uyarısını daha yeni düzelttim biraz da zor oldu.
Şimdi ban yemezsiniz denmiş bu güzel, benim sorum; uygulamayı kaldırma işlemi nasıl? Apk silince ya da lsposed'dan pasife alınca düzeliyor mu? Yoksa WhatsApp kaldırıp yeniden kurmak falan...
Merhaba, poco f5 kullanıyorum. BL açık, twrp yüklü, magisk yüklü.
MIUI V14.0.23.0.TMRCNXM | stable sürümü eurom yüklü. Direkt olarak yine eurom'un hyperos sürümünü yüklesem sorun olur mu?
Hocam ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Pastel isimli temanızı da bekledim ama [emoji3526]
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak burası: YouTube Music Premium APK 3.23.52 - [Download Mod in 2019]
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi