Tati80 kullanıcısının son içeriği

1. T

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

çalışıyor hocam çok teşekkür ederim bir sorunum olursa tekrar rahatsız ederim :) sağlıcakla kalın
  2. T

Hocam çok teşekkür ederim telefonum eski model mi 9 se daha önceden magisk 23 sürümünü kullanıyordum az çok bilgim var orada banka uygulamasına giremez oldum hata verdi kaldırmıştım bende şimdi son sürüm 28 i kurdum fakat modül kur dediğim halde olmadı az evvel magisk 26.3 sürümünü Orange fox...
  3. T

Ben modül yükleyemiyorum hocam bu son sürüm magisk de zygisk kısmı mevcut ramdisk mevcut değil diyor bu yüzden olabilir mi
  4. T

Tek tek adımları uyguladım güncel Magisk de indirdim sayenizde Akbank ve Garanti sıkıntısız çalışıyor .Teşekkürler hocam cihazım Mi 9 se .
  5. T

Merhaba arkadaşlar sadece Gcam'i donmadan kullanabilmek için buffer fix modülünü kurmak amaçlı Magisk yüklemek mantıklı mı Banka uyarı vermeye başladı bende uygulamadan magisk kaldır seçeneği ile kaldırdım şimdi uyarı vermiyor Akbank ama kendi kamerasını da sevmiyorum mi 9 se cihazım Google...
  6. T

Soru Mi band 8 kordon tavsiyesi

Teşekkür ederim
  7. T

Soru Mi band 8 kordon tavsiyesi

merhaba hocam hangisini aldınız acaba bana da hediye geldi de Anneme vereceğim bayan için uygun kayış bakıyorum
  8. T

MIUI 12.5 Mİ9 SE - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFBMIXM İndirme Bağlantısı

şuan için rom dan vazgeçtim ama ihtiyacım olduğunda tekrar sorarım teşekkür ederim mutlu mesut yaşamak iyidir hocam :D
  9. T

Mod Google Play Store Sertifika & Safetynet Fix Modülü

bunu da denedim olmadı MIUI 12.5 kullandığım için olabilir cihazım eski çünkü güncelleme almıyor artık olsun sıkıntı yok kalsın sertifikasız
  10. T

Mod Google Play Store Sertifika & Safetynet Fix Modülü

Merhaba Hocam bunu da mı Magisk'den kuracağız acaba
  11. T

Teşekkür ederim hocam indireyim de bulunsun gerekli olduğunda bunu atarım :)
  12. T

beta son sürüm MIUI 12.6 EU 21.11.10 ' mu hocam
  13. T

beta - stabil farketmez sonuçta ikisi de eu handshake~~
  14. T

eu stabil 12.5.4.0 var bende de o zaman devam kalsın böyle
  15. T

Herkese selam var mı hala mi9 se kullanan varsa güncel sağlam rom tavsiyesi alabilir miyim uzun zaman oldu rom atmayalı cihaz kendine gelsin :)
Üst Alt