taskindemir kullanıcısının son içeriği

1. T

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Romdan pek anlamam da şöle söyliyim miui global 10.3.15. Şimdi ben rom atmak istiyorum normalde ama garanti dışı olur diye atamıyorum google arayüzünde kurtulmak istiyorum açıkcası 1571262312 Bu sıtabil ve kararlı ne oluyor. Nereden indirebiliriz
  2. T

Soru Mi9t Eu Rom'dan Global Rom'a Geçiş

Peki bendeki mi9t pro cihaz global 10.3.2 ben buna 10.3.12 atarsam ne olur eu romu mu oluyor bilmiyorum ama bnm cihaz 20 günlük garantili
  3. T

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Hep reklamlı baktım ama bulamadım 1571167442 Ben beğenmedim ye kendi uygulaması daha iyi sanki
  4. T

Ozaman olmaz ya başka bir yolu yok mu mi 9t kullanan var yurt dışından aldı ama Google arayüzü yok bnde var
  5. T

Nasıl yaparım ve telefonu 20 gün oldu alalı garanti kapsamından çıkarmı
  6. T

S.a mi 9t pro kullanıyorum ama Google arayüzü var tabi rehber ve telefon Google uygulaması var ama ben istemiyorum nasıl değiştirebilirim
Üst Alt