tasamek kullanıcısının son içeriği

1. tasamek

Yardım 13T pro birkaç soru

H.kadioglu Teşekkür ederim Kilit açmak için eskiden xiaomi ye başvuru yapıyorduk yine aynı yöntem mi kullanılıyor birde 13T alabileceğim güvenilir kimse biliyormusunuz
  2. tasamek

Yardım 13T pro birkaç soru

Arkadaşlar samsung a54 kullanıyorum 13t pro veya 14t pro almayı düşünüyorum birkaç sorum var Yazılımsal imei işlem yapılıyormu yapılıyorsa herhangi bir sorun oluşuyormu Güncelleme sıfırlama rom yükleme yapılıyormu Sitede uzaktan işlem yapan veya yapanı bilen varmı Sitede yd satış yapan varmı...
  3. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik bayramınız kutlu olsun MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. tasamek

Haber Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Açıklandı. Buyurun Bekleyen Arkadaşlar.

Nerde o günler cantara hocam dediklerinize aynen katılıyorum mi 6 yı hanıma verdim oğlanın mi8 lite ben aldım telefon büyük geldi Xiaomi mi6 gibi ufak telefon çıkarsa ne güzel olurdu tabi uygun fiyatlı ama artık o fiyatları Xiaomi de göremiyoruz MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. tasamek

Yarışma Mi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!

Hayırlı olsun MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. tasamek

Tema Faust - MIUI 12+ Tema - MTZ eklendi

Emeğine sağlık güzel olmuş MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ömürler dilerim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı pazarlar MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Bende se3 bekliyorum bataryayı yükseltirse almayı düşünüyorum hala mi 6 dayım Xiaomi mi 6 gibi küçük telefon çıkarmıyor koca koca telefonlar nerede taşıyacaksın iPhone gibi mini modeller çıkarsa ne güzel olurdu MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

13. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Miraç kandiliniz mübarek olsun MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. tasamek

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese güzel bir haftasonu dilerim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt