tasamek kullanıcısının son içeriği

1. tasamek

Yardım Wi-fi bağlantı sorunu

Arkadaşlar iki gündür mi6 telefonum wifi ye bağlanmıyor mi8 lite ve mi4c aynı wifi ağına bağlanıyor mi6 da bağlandı internet yok yazıyor telefonu twrp den format data yes ve 4 wipe yaparak yeniden rom yükledim durum yine aynı Xiaomi eu 11.0.5 stabil rom yüklü sorun ne olabilir teşekkürler
  2. tasamek

Soru Poco X3 NFC IMEI repair sonrası internet sorunu

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım Poco X3 NFC almış IMEI repair sonrası mobil veri 4.5G değil 3G oluyormuş bu doğrumu
  3. tasamek

Yardım Poco X3 NFC rehbere kişi resmi nasıl eklenir

Merhaba arkadaşlar arkadaşıma x3 NFC aldık sorum şu rehberde kişi resmi nasıl ekliyoruz bir diğer sorum simdeki kişileri telefona nasıl aktarıyoruz teşekkürler
  4. tasamek

Yardım mi 6 temalar durmaya devam ediyor hatası

merhaba arkadaşlar mi6 xiaomi eu 11.0.5.0 stabil rom kullanıyorum bl açık magisk yüklü telefonda temalar uygulamasına ve mi hesabına tıkladığımda açılıyor temalara tıkladığımda ekran açılıp kapanıyor yüklü temalarımı seçemiyorum sadece temalar değil duvar kağıdı zil sesleri yazı tipi herhangi...
  5. tasamek

Diğer Nikaha davet

Merhaba miuitürkiye yönetici ve üyeleri sizleride oğlum Ozan ın nikahında görmekten onur duyarım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. tasamek

Çözüldü Miuitürkiye Tapatalk sorunu

Merhaba arkadaşlar 3 gündür forumun gelen bildirimlerini Tapatalk ta açamıyorum "maalesef bu tartışmaya erişim izniniz yok " hatası veriyor Tapatalk kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor Tapatalk ta gruplarım kısmında miuitürkiye görünmüyor ekliyorum gelen bildirimlere tıkladığında...
  7. tasamek

Çözüldü Mi 8 lite arka cam değişimi

Merhaba arkadaşlar mi 8 lite delta garantili arka camı düşme sonucu kırıldı garantisi devam ediyor parmak izi ve kamerada sorun yok arka cam değişimi için ücret alınır mı alınırsa kaça değişir
  8. tasamek

Yardım Magisk yüklü değil görünüyor

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce twrp ve magisk yüklemiştim bugün altyazı uygulamak istediğimde magisk yüklü değil yazıyor daha önce magiskten yüklediğim altyazılarda yok daha öncede aynı hatayı vermişti twrp den tekrar yüklemiştim bunun sebebi ne olabilir düzgün olarak nasıl yükleyebilirim...
  9. tasamek

Çözüldü Mi 6 uzaktan bağlanarak twrp rom root gcam yükleme yapmak

Merhaba MIUI ailesi mi 6 telefonumun garantisi bitti twrp room root gcam Ümraniye de sorunsuz güvenilir bu işi yapacak bildiğiniz telefoncu varmı veya uzaktan bağlanıp yükleyecek bir arkadaş varmı ücreti mukabilinde tabii teşekkürler
  10. tasamek

Yardım Mi6 pil kullanım değeri doğrumu

Merhaba arkadaşlar Google play hizmetleri nin kullandığı pili daha aza düşürmek mümkün mü mümkünse nasıl yaparız teşekkürler resim ektedir
  11. tasamek

Çözüldü Bu insan yüzü sizdede çıkıyormu

Arkadaşlar telefonda nette bir şey okurken önce bir parmak sayfayı yırtıyor sonra altta okumaya devam ederken yine sayfa yırtılıyor ve resimdeki yüz ortaya çıkıyor sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı virüs taramasında ve Google güvenlik taramasında birşey çıkmadı teşekkürler
  12. tasamek

Yardım mi6 telefon açıkken bildirimlerin gelmemesi

merhaba arkadaşlar mi6 global stabil rom 11.0.3.0 kullanıyorum telefon açıkken yani herhangi bir uygulama açıkken bildirimler gelmiyor diğer bildirimler önemli değil ama namaz vakti benim için önemli sanki miui 11 geldikten sonra bu durum oluştu bildirimler için herhangi bir yapılacak ayar varmı...
  13. tasamek

Sohbet 1300 TL altı telefonlar

ağbim için bende araştırıyordum yaptığım araştırmalarda redmi not6 pro öne çıktı istanbul bilişimde 32 gb lik 1050 tl idi sipariş verdim bir bakın isterseniz
Üst Alt