tarlaci70 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım note9 pro india modeli rom hakkında

Öncelikle Merhaba Hocalarım note9 pro india modeli bi cihaz var elimde cihaza şuan rom atmam lazım mi flash ile global ama hangi dosyayı indireceğimi bilemedim kafamı karıştıran şey curtuna ve joyeuse yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  2. T

Yardım telefona android 10 güncellemesi geldi kurulum yaparken fastboot da kaldı

telefonuma android 10 guncellemesi geldi indirdim 2.2 gb lik dosyayı kurarken twrp ile kurdu işlem bittikten sonra fastboota aldı ve çıkış yapamıyorum yardımcı olabilrmsiniz
  3. T

Rom Global cihaza twrp üzerinden başka rom atma

Arkadaşlar bu işlerde yeniyim cihazıma miui 11 global kurdum twrp üzerinden hiçbir dosyam fotoğraflarım vs gitmeden üzerine başka rom kurabilirmiyim bu konuda beni aydınlata bilirmisiniz şimdiden teşekkürler Cihazım mi9t Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

cihazım mi9 t evet yazıyor rom atıyorum ama dahili depolama görünmüyor hiçbirşey yükleyemiyorum sorunum bu tam olarak
  5. T

anlamadım kurulum yapmadan önce bl kilidinimi açmam lazım
  6. T

cihaza room attım dahili hafızayı görmüyor sorunu nasıl çözerim
  7. T

cihaz fastboottayken nasıl twrp yüklenir
  8. T

Yardım mi9 T cihazım hakkında acil yardım

oldu çok teşekkürler 1574233168 yükleme yaptım sonra reboot system dedim fastboota kaldı cihaz neden böyle birşey oldu biryerde yanlışlıkmı yaptım acaba 1574233197 yükleme yaptım sonra reboot system dedim fastboota kaldı cihaz neden böyle birşey oldu biryerde yanlışlıkmı yaptım acaba
  9. T

Yardım mi9 T cihazım hakkında acil yardım

cihazdaki romu twrp üzerinden sildim yeni rom dosyasını pcden telefona atarken atamıyorum. aygıt yanıt vermeyi durdurmuş yada aygıtın bağlantısı kontrol ediniz yazıyor ve rom dosyasını telefona aktaramıyorum . twrpden de çıkamıyorum korkumdan bu sorunu nasıl çözerim lütfen yardımcı olurmusunuz.
  10. T

Soru TWRP üzerinden emoji Yükledim camera çöktü yardım

aldıgım yedeği pcye aktarmama gerek varmı yokmu peki
  11. T

Soru TWRP üzerinden emoji Yükledim camera çöktü yardım

Twrp üzerinden emoji mi9 t dosyası yükledim camera sürekli durduruldu hatası alıyorum . global kararlı sürüm kullanıyorum eu sürüme geçeceğim direk twrp üzerinden kuracağım telefonumda çökme olurmu ilk defa rom atıcam nelere dikkat etmeliyim yardımınız için şimdiden teşekkürler
  12. T

Rom K20 & MI 9T Global Kararlı MIUI V10.3.11.0 PFJMIXM İndirme bağlantısı

merhaba telefonum imei çakılı telefonu twrp den güncellesem imeim gidermi
  13. T

Soru pc üzerinden cihazı güncelleme

mi 9 t kullanıyorum bilgisayar üzerinden güncelleyebileceğim bir program varmı ? ve suan son sürüm ne yardımcı olursanız çok sevinirim
Üst Alt