tarlaci70 kullanıcısının son içeriği

1. T

Rom Xiaomi 14T Pro (Rothko) Eu Rom OS1.0.8.0.UNNIXM_14

Bildirimlerde sorun yaşıyor musunuz?
  2. T

Yardım Bluetooth kulaklık

Çözüm bulabildiniz mi acaba
  3. T

Yardım Redmi note 8 earbuds basic 2 mikrofonu sorunu

Aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi acaba
  4. T

MIUI 12 [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı V12.0.2.0.QGGINXM İndirme Bağlantısı

şuan miui 11 india kullanıyorum google arama mesaj kısmı yok miui 12 'de de aynı şekildemi çağrı kaydetme özelliği varmı ona göre güncelleyeceğim.
  5. T

Soru IMEI repair yapılan cihazda sım1 çalışıyor

sorun çözüldü arkadaşın dediği gibi orjinal qcn olmadıgı için böyle oluyormuş orjinal qcn dosyasını isteyen olursa paylaşabilirim
  6. T

orjinal qcn nerden bulabilirim
  7. T

beyler bende note 9s var sürekli şebeke gidiyor wifi gidiyor bunun sebebi nedir acaba
  8. T

Yardım note9 pro india modeli rom hakkında

QJW ile başlıyor buna global rom yükleyeceğim indirme bağlantısını atabilirmisiniz hocam
  9. T

Yardım note9 pro india modeli rom hakkında

Öncelikle Merhaba Hocalarım note9 pro india modeli bi cihaz var elimde cihaza şuan rom atmam lazım mi flash ile global ama hangi dosyayı indireceğimi bilemedim kafamı karıştıran şey curtuna ve joyeuse yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  10. T

Soru Netflix Markette Görünmüyor

Cihazınn bölgesini hindistan yaparsan appmarket gelir ordan yüklersin hiç uğraşmayım dersen custom romlar en güzeli eu tavsiye ederim
  11. T

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Hocam sade ve anlaşılır şekilde anlamışsınız teşekekkürler. Yüklediğim romu sevmedim eski roma dönüş yapacağım yedeklemeler mevcut bu işlem nasıl yapılır anlatabilirmisiniz size zahmet Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Yardım telefona android 10 güncellemesi geldi kurulum yaparken fastboot da kaldı

ne yaptıysam olmadı mi flash üzerinden clean all yaptım.
  13. T

Yardım telefona android 10 güncellemesi geldi kurulum yaparken fastboot da kaldı

mi flash ile depolamadıki verilerim gitmeden temiz kurulum yapabilirmiyim
  14. T

mi flashtan telefonu sıfırlıcam mi9t miui 11 fastboot dosyasını gönderebilirmsniz bulamadımda
  15. T

telefonuma android 10 guncellemesi geldi indirdim 2.2 gb lik dosyayı kurarken twrp ile kurdu işlem bittikten sonra fastboota aldı ve çıkış yapamıyorum yardımcı olabilrmsiniz
Üst Alt