Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhaba Hocalarım note9 pro india modeli bi cihaz var elimde cihaza şuan rom atmam lazım mi flash ile global ama hangi dosyayı indireceğimi bilemedim kafamı karıştıran şey curtuna ve joyeuse yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
telefonuma android 10 guncellemesi geldi indirdim 2.2 gb lik dosyayı kurarken twrp ile kurdu işlem bittikten sonra fastboota aldı ve çıkış yapamıyorum yardımcı olabilrmsiniz
Arkadaşlar bu işlerde yeniyim cihazıma miui 11 global kurdum twrp üzerinden hiçbir dosyam fotoğraflarım vs gitmeden üzerine başka rom kurabilirmiyim bu konuda beni aydınlata bilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Cihazım mi9t
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oldu çok teşekkürler
1574233168
yükleme yaptım sonra reboot system dedim fastboota kaldı cihaz neden böyle birşey oldu biryerde yanlışlıkmı yaptım acaba
1574233197
yükleme yaptım sonra reboot system dedim fastboota kaldı cihaz neden böyle birşey oldu biryerde yanlışlıkmı yaptım acaba
cihazdaki romu twrp üzerinden sildim yeni rom dosyasını pcden telefona atarken atamıyorum. aygıt yanıt vermeyi durdurmuş yada aygıtın bağlantısı kontrol ediniz yazıyor ve rom dosyasını telefona aktaramıyorum . twrpden de çıkamıyorum korkumdan bu sorunu nasıl çözerim lütfen yardımcı olurmusunuz.
Twrp üzerinden emoji mi9 t dosyası yükledim camera sürekli durduruldu hatası alıyorum . global kararlı sürüm kullanıyorum eu sürüme geçeceğim direk twrp üzerinden kuracağım telefonumda çökme olurmu ilk defa rom atıcam nelere dikkat etmeliyim yardımınız için şimdiden teşekkürler