Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar. 13 Ultra kullanıyorum ancak cihazım Global mi, Çin mi çözemedim. İlgili ekran görüntülerini bırakıyorum yanıtlarsanız sevinirim. Bir de cihaz hakkında kısmında model numarası sonunda G yazarken telefonun arkasındaki etikette C yazıyor hangisini baz almalıyım. Son olarak 13...
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere sürekli farklı romlar çıkıyor buna bağlı olarak sürekli rom değiştiriyoruz, birini beğenmeyip ötekine geçiyoruz, gün oluyor 3-4 farklı rom yüklüyoruz vs. Acaba çok fazla rom değiştirmek, yüklemek telefona herhangi bir zarar verir mi? Mesela ben en az 100 tane...
Arkadaşlar herkese merhabalar. Mi Note 10 Pro ile araniza katıldım ancak maceram kısa sürdü. Telefona twrp ile rom yüklerken format data ardından 4 wipe işlemini yaptıktan sonra dalgınlıkla reboot sistem dedim telefon yeniden başlatıldı ancak twrp gitmişti ve rom silinmişti. Telefon şu an...