tariktanta kullanıcısının son içeriği

1. tariktanta

Çözüldü pcden tel e zip atılmıyor

teli pcye bağlıyorum zip hariç her dosya formatı atılıyor zip atmaya çalıştığımda böyle hata veriyor haliyle telefona twrpden rom atamıyorum
  2. tariktanta

Yardım miui 10 için güncel magisk modülleri nerden bulabilirim

miui 10 android 9 için güncel magisk modülleri nerden bulabilirim
  3. tariktanta

Soru redmi note 8 için rom önerisi

abilerim rn8 için önereceğiniz full performans ve pil süresi odaklı romlar nelerdir a9 a10 - miui 10 11 farketmez
  4. tariktanta

Yardım twrp reboot system dediğimde tekrar twrp açılıyor

twrp yükledim ama ilk giirşte şifre vs sormadı ki dosyalar da şifreli pc den dosya da atamıyorum ne yapmam laızm
  5. tariktanta

Yardım fabrika ayarları hatası

arkdaşlar orangefox yüklü telefonda telefonu sıfırlaya bastığımda telefon kapanıyor orangefoxa atıyor sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum 1627412791 manage partitions data format data yaptım ama hata verdi romdan dolayı mıdır ?
  6. tariktanta

Yardım hatalı rom

arkadaşlar merhaba bende şuan Xiaomi.Eu Beta 20.12.9 Q şu sürüm var ve hatalı son A10 sürümü olduğu için bende 11 e geçmeyi bilmediğiim için bu sürümde kaldım uygulama açılış süreleri çok fena uzadı bende en azından formatdata yapayım dedim onda da hata verdi rom hatalı diye bu romdan nasıl...
  7. tariktanta

Yardım orangefox format data nerden yapılıyor

arkadaşlar telefonu sıfırlayacaktım orangefoxa attı burdan formatdata yapmam gerekiyro sanırsam bunu nerden yapıyoruz
  8. tariktanta

Yardım Telefonu sıfırlayınca rom gider mi ?

arkadaşlar telefonu sıfırlarsam rom eskisine mi döner yani kutudan açtığım gün ki sürüme mi döner yoksa rom kalır mı
  9. tariktanta

Yardım Güncelleme için yardım RN8

arkadaşlar bende şuan Xiaomi.Eu Beta 20.12.9 Q/*Redmi Note 8 son Android 10 sürümü.Android 11 ile bir sonraki güncelleme bu sürüm mevcut sıkıntılı sürümdü bu sürüm şimdi yeni en son gelen güncellemeyi ota'dan yapamadım indirmedi bunu nasıl güncelleyebilirim telefonuma A10 da haftalık...
  10. tariktanta

Yardım Bluetooth

bluetoothu açtıktan sonra ki internetin yavaşlamasına hala çözüm yok dimi arkadaşlar ...
  11. tariktanta

Yardım Ekran geç açılıyor

merhaba telefonumda hiçbir sorun yokken arada power tuşuna bastığımda 5sn sonra açılıyor ekran bu neden olabilir bazende hemen açılıyor
  12. tariktanta

Çözüldü pcsuitemi.com da kaldı

selamun aleyküm eu beta rom yükleyecektim mitool v2 den fakat yükleme başlarken şu ekranda kaldı nasıl çözebilirm ? https://ibb.co/3FpKPtW https://ibb.co/5cTHyBX 1595442995 ahahahha şaka gibi 1 saattir boşuna bekliyormuşum kabloyu çıkarınca düzeldi
  13. tariktanta

Yardım Redmi note 8

herkese merhaba az önce bootloader kilidimi açtım ve twrp yapmak istiyorum aslında asıl amacım rom yüklemek rom yüklemek için twrp atmak zorundayız sanırsam nasıl yapabileceğimi açık bir şekilde yardım edebilecek varmı lütfen linçlemeyin loop ta kalmasından korktuğum için yardım istiyorum hem az...
  14. tariktanta

Soru Rom Deneme

Merhaba bu romları denememiz için herhangi bir emülatör varmı ?
  15. tariktanta

Yardım Redmi note 8

Telefonumun şarji bitti taktım %100 oldu açtım telefonumu fakat kilit ekranında aniden siyah ekran verdi bunu defalarca tekrarladı siyah ekran geliyor sonra kilit ekranı 2 3 sn duuryor soonra yeniden siyah ekrana atıyordu bu neden olmuş olabilir ? hard reset attım şuan sorun yok
Üst Alt