tariktanta kullanıcısının son içeriği

1. tariktanta

Çözüldü pcden tel e zip atılmıyor

yok mevzu o değil zip atılmıyor diğer her şey atılıyor twrp 4 wipe yaptıktan sonra da denedim atmadı bende zipi klasöre atıp öyle tel e attım sonra klasörden dahili hafızaya çıkarıp flsahladım
  2. tariktanta

tamamdır hocam biraz uğraştırdı ama dediğim gibi klasör ile attım sonra klasörden çıkartıp ana dizine gönderdim zip i hallettim öyle
  3. tariktanta

denedim denedim de zip ile alakası olması lazım hocam neyse 4wipe yapıp romu klasör ile atmayı deneyeceğim olmazsa zaten yine döneriz fastboot roma haberdar ederim
  4. tariktanta

yok hocam yine hüsran açıken de twrp deyken de atmayı denedim yine aynı hata 1644789883 acaba 4 wipe format data yaptıktan sonra romu klasöre atıp klasörü tel e atmaya çalışsam twrp deyken atılır mı ? atılmazsa 4wipe yaptığım için sistem de gidecek haliyle fastboot rom atmam gerecek sanırsam
  5. tariktanta

açık 1644789082 dediğim gibi fotoğraf normal dosya vb zip harici her şey atılıyor lakin zip atılmıyor
  6. tariktanta

dosya aktarmaya alıyorum ve normal açıkken hocam 1644788772 denedim yine hata veriyor hocam :(
  7. tariktanta

teli pcye bağlıyorum zip hariç her dosya formatı atılıyor zip atmaya çalıştığımda böyle hata veriyor haliyle telefona twrpden rom atamıyorum
  8. tariktanta

Rom [MIUI 10][ANDROID 9]Redmi Note 8 China Global 10.3.8.0

hallettim ya format data yapıp yeniden kurdum twrp yi şifreleme yapmıyor şuan birazdan kurucam rom u
  9. tariktanta

Yardım miui 10 için güncel magisk modülleri nerden bulabilirim

miui 10 android 9 için güncel magisk modülleri nerden bulabilirim
  10. tariktanta

Soru redmi note 8 için rom önerisi

abilerim rn8 için önereceğiniz full performans ve pil süresi odaklı romlar nelerdir a9 a10 - miui 10 11 farketmez
  11. tariktanta

Mod Redmi Note 8 Ryzen Kernel | 9 Pie (20.6.27)

hocam denediniz mi bootloop yaptı mı ?
  12. tariktanta

Yardım twrp reboot system dediğimde tekrar twrp açılıyor

anladım aga eywallah yardımın için pek de gerek yok o zaman şuan a9 miui 10 var akıyor telefon
  13. tariktanta

bunda da google uygulamaları var dimi
  14. tariktanta

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-10-android-9-redmi-note-8-china-global-10-3-8-0.122652/page-3#post-1338967 1644617633 tek memnuniyetsizliğim google uygulamaları olması global rom da yoksa akıyor rom
  15. tariktanta

abi cevap veriliyor yapıyorum adam bana uyumsuz twrp atıyor haha-- gel de fastboot rom a geçme 1644617357 bu arada yeni twrp kurup şifrelemeyi hallettim ama bu seferde herşeyi yaptım format data vs tam kuracağım romu tele atacam pcden ayggıt durdululmuş veya yanıt vermiyor dedi sonra...
Üst Alt