Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok mevzu o değil zip atılmıyor diğer her şey atılıyor twrp 4 wipe yaptıktan sonra da denedim atmadı bende zipi klasöre atıp öyle tel e attım sonra klasörden dahili hafızaya çıkarıp flsahladım
denedim denedim de zip ile alakası olması lazım hocam neyse 4wipe yapıp romu klasör ile atmayı deneyeceğim olmazsa zaten yine döneriz fastboot roma haberdar ederim
yok hocam yine hüsran açıken de twrp deyken de atmayı denedim yine aynı hata
1644789883
acaba 4 wipe format data yaptıktan sonra romu klasöre atıp klasörü tel e atmaya çalışsam twrp deyken atılır mı ? atılmazsa 4wipe yaptığım için sistem de gidecek haliyle fastboot rom atmam gerecek sanırsam
https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-10-android-9-redmi-note-8-china-global-10-3-8-0.122652/page-3#post-1338967
1644617633
tek memnuniyetsizliğim google uygulamaları olması global rom da yoksa akıyor rom
abi cevap veriliyor yapıyorum adam bana uyumsuz twrp atıyor haha-- gel de fastboot rom a geçme
1644617357
bu arada yeni twrp kurup şifrelemeyi hallettim ama bu seferde herşeyi yaptım format data vs tam kuracağım romu tele atacam pcden ayggıt durdululmuş veya yanıt vermiyor dedi sonra...