tarik6943 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mİ9T ekranda Mİ yazısı kaldı

İYİ GECELER HOCAM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN
  2. T

HOCAM ALLAH RAZI OLSUN TELEFONUM AÇILDI BUNDAN SONRAHERHANGİ BİR SORUN OLURMU ACABA. İYİKİ VARSINIZ GECENİN BU SAATİNDE DERDİME DERMAN OLDUNUZ ALLAH HEPİNİZİ SEVDİĞİNEKAVUŞTURSUN
  3. T

TWRP YOK FLASH TOOLDAN YAPMAYA ÇALIŞTIM DOSYAYA BASTIĞIMDA BELİRLENMEMİŞ HATA DEDİ OLMADI 1570927309 HOCAM FOTOGRAF BEKLİYORUM
  4. T

indiriyorum 1570925626 bu işlemi imei silinmeden yapabilir miyiz acaba
  5. T

valla bu gece telefonum açılsın size etmediğim dua kalmicak arkadaşlar ameliyatta hasta bekler gibi stresliyim 1570924906 deniyorum
  6. T

valla fastboot ekranına geldim bilgisayar başındayım ne indiricem neyapıcam biri bana yardımcı olursa minnettarım gerçekten çok zor durumdayım android bilgim zayıf
  7. T

Çözüldü Miui 11 den miui 9 a geçiş yaparken telefon kapandı bir daha açılmıyor yardım edin

kardeşim aynı sorundayım şuan bilgiayarın başiında sana gelicek cevapları bekliyorum telefonumuz çöp olmamıştır umarım
  8. T

Herkese merhabalar. nöbetteyim ve hemsireyim. Telefonuma xiaomi eu sitesinden miui 11 romu yükledim. telefonumun kilidi açıktı. daha önce sistem güncelleden rom yüklemiştim ve bu sefer twrp den yanlış dosyayı seçtim ve telefonum mi logosunda kaldı. hiçbir şekilde değişmiyor kapanmıyor bile...
Üst Alt