Tarik45 kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Telefon sıfırlama ve güncelleme

Güncelleme konusunda 10.3.5 yüklü kullanıyorum 11.0.9 güncellemesini yapmamı önerir misiniz. 11 sürümü sikintiliysa geçmek istemiyorum. Telefonu sıfırlamayi düşünüyorum fabrika ayarlarına dönmem yeterli mi yoksa başka bi yolu var mı teşekkürler
  2. T

Yardım Kamera yakınlaştırma

Telefonun normal çekimler çok iyi fakat çektikten sonra veya çekerken yakınlaştırma yapıldığında aşırı bozulma oluyor yazılar okunmuyor. Ben bu telefondan böyle bi performans beklemiyordum açıkçası. Kamera yüksek olup da yakınlaştırma da bu kadar bozulması beni çok şaşırttı. Gcam yükledim yine...
  3. T

Yardım Instagram ile ilgili

Merhaba arkadaşlar. Instagramda canlı yayın izlerken belli bir süre donuyor ve uygulamadan atıyor. Normal kullanımda hiç donma yapmamıştı. Bu sorunu yaşayan var mı ? Uygulamadan mı telefondan mı yaptı anlamadım.
  4. T

Soru Şarj süresi

Note 8 şarja takıyorum full dolduktan sonra kalan süre ilk başta 18 saat civarı gösteriyordu o günden beri bu kalan süre düşüyor bugün yine tam dolumda 16 saat yaziyodu sizce bu neden kaynaklıdır normal mi ?
  5. T

Yardım Kamera hakkinda

Arka kameradan video görüntüsü alıyorum çekim bittikten sonra izlerken yakınlaştırma yapmıyor ben mi bilmiyorum yoksa başka bi yolu mu var konu hakkında bilgisi olan var mı?
Üst Alt