Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba mi 10 tek hat twrp yaptım global rom yüklüydü telefonum eu rom yüklemek istedim twrp ten vipe bölümünden temizlemek istedim hata veriyordu sonra eu romu flas bellekten gösterdim yüklemeye çalıştı sonra hata verdi şuan telefon mi ekranına gelip gidiyor twrp ye geçirmek istediğimde twrp...
merhaba arkadaşlar abim almanyadan 2 tane mi 10 getirdi 3 aydır kullanıyorum global sürüm imei atılmadı normal orijinal haliyle ikisine de güncelleme gelmedi daha sürüm 11.0.14 şuan nasıl güncelleriz böyle olması normal mi ?
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama sendekini seçtim veri hızı düştü benim seçtiği daha iyiymiş 4g geliyor benimkinde az çeken yerde bile
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
slm ayarlardan mi hesabından çıkış yapıp telefonu ayalar/ ek ayarlar / yedekle sıfırla/ fabrika aharlarına sıfırlayı seçersen tüm herşey silinir bilgilerin gider
yurt dışı kargo ile yasak gümrük yakalasa vergi vermezssin geri yollarlar başka ülkede akraba arkadaş varsa adresi orya yalarsın...
Merhaba botloader kilidi açtım telefon kendini sıfırladı açıldıktan sonra dil bölge seçtikten sonra wifiye bağladım sonra bu hesap mevcut mi hesabıyla ilişkilendirilmiştir cihazı etkinleştirmek için parola girin diyor parola giriyorum mi hesabı kimliği doğrulanamadı ağa balanıamıyor hatası...