tarik2634 kullanıcısının son içeriği

1. tarik2634

İnceleme MIUI 11 Pil Performansı

Mi play 11 güncelleme sonrası pil daha çok gitmeye başladı GPS ve 4g sürekli açık gece 12 ye kadar rahat
  2. tarik2634

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi play geldi 1573139500 Xioami Mi Play geldi
  3. tarik2634

MIUI 11 Xioami Mi Play MIUI 11

Mi play için MIUI 11 dün akşam saatlerinde geldi. Cihazında root olan arkadaşlar dikkat etsin root olduğunu unuttum telefon açılmadı. Tekrar yazılım ile açtım. Bu sürümde en hoşuma giden batarya performansı
  4. tarik2634

Soru Mi play güncelleme sorunu

Telefon güncelleme almıyor güncelleme ile ilgili bir problem var
  5. tarik2634

Alış Xioami Mi Play Batarya

Kullanmakta olduğum cihazın bataryası şişti vekullanılacak halde değil. bu cihazın bataryası gerekli elinde olan veya satan varsa bana acilen ulaşsın. ( SIFIR OLMALIDIR)
  6. tarik2634

Yardım Xiaomi mi play

imei atılacak
  7. tarik2634

Mod [Yeni] MI8 Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Teşekkürler telefon müzik setine dönüştü
  8. tarik2634

Yardım Mi9t twrp ve custom rom kurma problemi

twrp açılıyormu? brick oldumu ? orasını anlayamadım
  9. tarik2634

Yardım 75Hz modundan sonra bootda takılı kalma.

eğer twrp açılıyorsaki pek sanmıyorum açılacağını,açılırsa global rom flashla. cihaz açılmıyorsa hard brick olmuştur elimizden geldiğince yardımcı oluruz
  10. tarik2634

Yardım 75Hz modundan sonra bootda takılı kalma.

marka model nedir ?
  11. tarik2634

Recovery Xioami Mi Play Root

konu güncellendi
  12. tarik2634

Rehber Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

Botloader kilidi için neden acele ediyorsunuz anlamıyorum programı indirip 7 gün bekleyin problemsiz açsın MI PLAY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. tarik2634

Rom Xioami Mi Play Global OTA 10.3.3

Bugün Xioami Mi Play cihazlara 10.3.3 güncelleme düştü. Telefonuna düşmeyen arkadaşlar için ota olarak inen dosyayı yedekledim. Telefonu rootlu arkadaşlar güncellemesin hard brick olur.Xioami Mi Play Global OTA 10.3.3.zip Bilgi : Eğer rootlu telefona sahipseniz fabrika ayarlarına dönmeyin...
  14. tarik2634

Recovery Xioami Mi Play Root

GÜNCELLENDİ... Değerli arkadaşlar telefon yeni çıkmış olduğu için birçok sitede nasıl root yapılır diye sorular var ama cevaplar yok. Magisk yöntemi ile cihazın henüz Twrp recoveryi piyasaya sürülmeden root yapmak mümkün oluyor. Bilen arkadaşlar vardır belki ama bilmeyenler için hazırladığım...
  15. tarik2634

Çözüldü Xioami Mi Play Hard Brick Oldu lütfen yardım...

Sp flash tool ile Xioami Mi Play hard brick flashlama (Yalnızca yetkili hesabı ile)
Üst Alt