Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi play için MIUI 11 dün akşam saatlerinde geldi. Cihazında root olan arkadaşlar dikkat etsin root olduğunu unuttum telefon açılmadı. Tekrar yazılım ile açtım. Bu sürümde en hoşuma giden batarya performansı
Kullanmakta olduğum cihazın bataryası şişti vekullanılacak halde değil. bu cihazın bataryası gerekli elinde olan veya satan varsa bana acilen ulaşsın. ( SIFIR OLMALIDIR)
eğer twrp açılıyorsaki pek sanmıyorum açılacağını,açılırsa global rom flashla. cihaz açılmıyorsa hard brick olmuştur elimizden geldiğince yardımcı oluruz
Botloader kilidi için neden acele ediyorsunuz anlamıyorum programı indirip 7 gün bekleyin problemsiz açsın
MI PLAY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün Xioami Mi Play cihazlara 10.3.3 güncelleme düştü. Telefonuna düşmeyen arkadaşlar için ota olarak inen dosyayı yedekledim. Telefonu rootlu arkadaşlar güncellemesin hard brick olur.Xioami Mi Play Global OTA 10.3.3.zip
Bilgi : Eğer rootlu telefona sahipseniz fabrika ayarlarına dönmeyin...
GÜNCELLENDİ...
Değerli arkadaşlar telefon yeni çıkmış olduğu için birçok sitede nasıl root yapılır diye sorular var ama cevaplar yok. Magisk yöntemi ile cihazın henüz Twrp recoveryi piyasaya sürülmeden root yapmak mümkün oluyor. Bilen arkadaşlar vardır belki ama bilmeyenler için hazırladığım...