Tarık k. kullanıcısının son içeriği

1. Tarık k.

Yardım Güncelleme geldi cihaz ne yaptığını bilmiyor.

Eea 3 6 0 güncellemesi yaptım. Resimdeki gibi oldu ekran. Aşağı çekince normalden büyük oluyor. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Tarık k.

Diğer Eea 10.3.5.0 güncelleme öğlen geldi.

İki aydır sürekli güncellemelerden sizler sayesinde haberim oldu. Sabahtan beri bakıyorum bu konu hakkında başlık açılmamış. Öğlenden beri farkettiğim telefon ısınmadı. Şarj erken bitme problemi yaşamadım. Nazar değmesin [emoji3478][emoji16] not: fotoğraflarda ışık sızma sorunuma çare...
  3. Tarık k.

Yardım İki note 7 eu kamera farklılığı ışık sızması sorunu.

ikimizin de eu sürüm beta değil. Sürümler ayni. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Tarık k.

Çok teşekkür ederim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarık k.

İkiside tertemizdi. Bence kamera lenslerinde problem var. Bunun için garantiye görsem bir ay gelmez telefon açılmıs olur. Daha büyük sıkıntı olur diye korkuyorum. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Tarık k.

Aynı bütün ayarlar. Sürümler aynı. Odaklayinca da aynı sızıntı oluyor. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Tarık k.

Telefonları yanyana koyup çektim. Sonuçlar böyle. Kamera lensinde mi yoksa yazılımsal bı hata mı var? Garantiye göndersem ne yapabilirler. Foto çekerken bütün ayarlar aynıydı. İkiside EU sürümü Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Tarık k.

Yardım Fotoğraflarda ki ışık yayılması

Yok gayet dikkat ettim lens temiz ve sürekli siliyorum Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarık k.

Yardım Fotoğraflarda ki ışık yayılması

Fotoğrafı düzgün olan telefon huawei p20 lite. Bunu nasıl düzeltebilirim. Bu sorun arkadaşımın rnt7 sinde yok. Benim tel Eu sürüm tel 4 /64 tek sorunum kameranın bu durumu. Gündüz çekimlerinde başka bir rnt7 ile karşılastirinca da bir tık daha kalitesiz. Bu yazılımsal mi yoksa fiziksel bir sorun...
  10. Tarık k.

Yardım Fotoğraf Kalitesi

Gcam nasıl yükledin. Playstore de telefona uygun değildir yazıyor Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Tarık k.

Yardım Fotoğraf Kalitesi

Migrostan mi aldın telefonu. Ayni telefonu iki arkadaş aldik farklı yerlerden onun kamerası daha iyi. Oda eu sürüm vs her ayar aynıyken farklı kalite Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarık k.

Soru Güncelleme Hk.

Ben sıraya uymadım direk son güncellemeyi indirdim. Bir problem yaşamadım. Umarim eksik birşey kalmamıştır. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Tarık k.

Soru Garanti hakkında

Bu telefona sahip kişilerin çoğu ithalatçı garantili. Genpa delta vs vs. Önemli olan garanti şirketinin kaliteli olması. Gen pa hakkında yazılan "diğer telefonlar dahil" şikayetleri araştır bence ona göre karar ver bence. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarık k.

Yardım Isınma ve şarj sorunu

Sıcaklık değeri nerede yazıyor. Bulamadım. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Tarık k.

Yardım Isınma ve şarj sorunu

Antalya'da yaşıyorum yaz sıcağında patlamaz umarım. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt