tarakbumba kullanıcısının son içeriği

1. tarakbumba

Çözüldü Mi Box S 4k Bluetooth Kulaklık Sorunu

Herkese merhaba. Yaklaşık üç gün önce ben de bu cihazı satın aldım. Piyasada başka seçenekler olmasına karşın Netflix'i yüksek görüntü kalitesiyle oynatabilecek ve usb yuvası olan en uygun fiyatlı cihaz buydu. 2015 yılından beri kullandığım Android 5 tabanlı MK903V çubuğu da böylelikle emekliye...
  2. tarakbumba

MIUI 12 Mi Note 3 Global Kararlı V12.0.1.0.PCHMIXM indirme bağlantısı

Güncelleme Yöntemleri Gerekli tüm yedeklemelerinizi yapınız. Cihazınız veya verileriniz ile ilgili olarak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum. OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Aşağıda bulunan Kurtarma (Recovery) indirme bağlantısı üzerinden .zip uzantılı dosyayı indirip...
  3. tarakbumba

Yardım Opera tarayıcı site giriş parolaları sorunu

Uzunca bir süredir tüm aygıtlarımda (GNU Linux, Windows ve Android) Opera tarayıcı kullanıyorum. Yine uzunca bir süredir, Opera Android (Opera Touch veya Opera Mini değil) kullanırken eşitleme etkin olduğu halde sitelere giriş yaparken parola bilgilerinin doldurulması için epeyce süre beklemem...
  4. tarakbumba

Rehber Kişisel Romlarda Magisk Modülü çalışmaması ve açılış animasyonlarının bulunmaması

Merhaba. Konunun başlığını nasıl açacağımı tam bilemedim. Yönetici arkadaşlarımız anlatacağım konuya uygun biçimde düzenleyebilirlerse veya konuyu daha uygun bir alana taşırlarsa sevinirim. Kendi tecrübelerime ve forumda karşılaştığım bazı konulara bakarak; şu iki soruna yönelik bulduğum tek...
  5. tarakbumba

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Ekran koruyucu çıkmıyor. Onu kendiniz almanız ve takmanız lazım. Sadece şeffaf kılıf çıkıyor. Mi Note 3 ve Mi Band 4 Kullanıcısı
  6. tarakbumba

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

Fastboot rom bağlantısı: http://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PCHMIXM/jason_global_images_V11.0.3.0.PCHMIXM_20191024.0000.00_9.0_global_b13a05a064.tgz Mi Note 3 ve Mi Band 4 Kullanıcısı
  7. tarakbumba

Yardım Root attım ama yetki veremiyorum

Bir de otomatik başlatma ayarlarına bakın. Magisk manager otomatik başlatılmıyor ve bu yüzden kök izni ekranı çıkmıyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. tarakbumba

Tema Final V2

Keşke ana sayfa görüntüsünü temanın aslı gibi paylaşsaydınız. Saat programcığını paylaşırsanız sevinirim. Güzel görünüyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. tarakbumba

Tema Final V2

Şimdi indirdim ama MIUI 11 bağlantısındaki tema ile sizin verdiğiniz ekran görüntülerindeki tema aynı değil. Saat programcığı ile duvar kâğıdı farklı ve ana ekranda sizdeki gibi 5 sıra simge konulamıyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. tarakbumba

Tema Final V2

Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Hemen indiriyorum. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. tarakbumba

Tema Saat widgeti

Elinize sağlık. Ana ekranda çok hoş gözüküyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. tarakbumba

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

Telefonda "Rahatsız etme" kipi (DND Mode) etkin mi? 10.4.2.0 sürümünde bu kip etkinken kamera, video uygulamaları v.b. çöküyor. 10.4.1.0'da veya haftalık beta sürümlerinde bu sorun yok. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. tarakbumba

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi bir tasarım olmuş. Keşke forum arayüzü, Mi rengi olan turuncu ağırlıklı olsa.
  14. tarakbumba

Yardım Mi Note 3 Twrp

Temiz kurulum yapmadıysanız, yeniden ama temiz kurulum yapmanızı öneririm. Verileriniz silinecek ama başka çare bence yok. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. tarakbumba

Yardım Mi Note 3 Twrp

Magisk ile alakası yok ne yazık ki. Global recovery rom içinde önyükleyici imajı da var ve twrpnin olduğu önyükleme bölümü otomatikman biçemlendirilip Mi önyükleyici kuruluyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt